Олег Лужний: «Я подякував уболівальникам і попрощався з ними до наступного матчу»

Олег Лужний: «Я подякував уболівальникам і попрощався з ними до наступного матчу»

Навряд чи міг припустити виконуючий обов’язки головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний, що його відповідь на одне з питань, що пролунали на регламентній прес-конференції після матчу «Динамо» – ПФК «Севастополь», буде подібний до вибуху інформаційної бомби.

Ось фрагмент діалогу:

«Питання: Після завершення матчу ви підійшли до фан-трибуни «Динамо». Дякували вболівальникам чи прощалися з ними?
Лужний: Я з ними прощався.
Питання: Чому?
Лужний: Я ж відповів.
Питання: Тобто завтра вас не буде?
Лужний: Ні, завтра ще буду».


Що ж саме мав на увазі Олег Лужний, відповідаючи тАк на поставлені питання. За уточненнями прес-служба «Динамо» звернулася до самого Олега Романовича.

«Відразу хочу сказати, – зазначив Лужний, – що сталося непорозуміння чи нерозуміння, як забажаєте. Після гри я справді підійшов до фан-трибуни і подякував уболівальників за підтримку нашої команди впродовж усього сезону в цілому і, зокрема, мене особисто, коли я став тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера. От і все! Я ж не казав на прес-конференції, що йду з команди – я попрощався з уболівальниками до наступного матчу. Знаю, що більшість із них збирається до Мінська вболівати за нас у матчі Ліги Європи з БАТЕ. Також ми розраховуємо на їхню підтримку в завершальній грі року – вдома з «Шерифом». А якщо журналіст, який ставив те дещо провокаційне питання, не зрозумів мене, так це його проблеми. Так йому, будь ласка, і передайте».

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер