Олег ПРОТАСОВ: «Бажаю «Динамо» повторювати та примножувати колишні успіхи»

Олег ПРОТАСОВ: «Бажаю «Динамо» повторювати та примножувати колишні успіхи»

Олег Валерійович відвідав мітинг пам'яті Валерія Лобановського та привітав клуб із 90-річчям:

- Лобановський та «Динамо» - це одне ціле. Так співпало, що Васильович пішов із життя в день заснування клубу. Життя триває, ми маємо пам'ятати та шанувати пам'ять Лобановського й відсвяткувати ювілей «Динамо». А також стежити за тим, щоб наш футбол розвивався, щоб уболівальники ходили на матчі, й ігри було цікаво дивитися. Оскільки я тепер футбольний функціонер, для мене це важливо.

- Протягом останніх 15-ти років, з того часу, як пішов із життя Лобановський, наш футбол рухається у правильному напрямку?

- Я би також не відкидав загальний стан справ у країні. Звичайно, зараз складно куди-небудь рухатися - на підйом точно жодна з команд не йде. Зараз і бюджети клубів скорочуються, і відвідуваність впала. Тож проблеми є. Але не потрібно панікувати, а необхідно крок за кроком покращувати ситуацію в нашому футболі. А президентам та власникам клубів - утримуватися на плаву. Прийде час, коли війна закінчиться, тоді й у футболі з'явиться надія й більш райдужні перспективи.

- Що значить 90 років для футбольного клубу?

- Це хороша, солідна дата. Маленькою її точно не назвеш. Потрібно лише кубки та трофеї вигравати - тоді клуб виглядає солідніше. Щиро бажаю цього київському «Динамо». Щоб команда повторювала та примножувала свої колишні успіхи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер