Олег ПРОТАСОВ: «У 50 років все лише починається!»

Олег ПРОТАСОВ: «У 50 років все лише починається!»

Із самого ранку він приймає привітання від рідних, близьких та друзів із Днем народження. Причому, цього року в нього не звичайне свято, а, можна сказати, грандіозне – Олег Валерійович відзначає 50-річний ювілей!

Незважаючи на те, що тренер вирішив не давати інтерв'ю на цю тему, для кореспондента офіційного сайту «Динамо» (Київ) він зробив виняток та розповів, як збирається відсвяткувати такий знаменний День:

- Дякую за привітання та побажання. У 50 років все лише починається – плани, ідеї втілюються в життя, а мрії збуваються. Просто-таки юнацький вік (посміхається).

- Які почуття переживаєте в День ювілею?

- Усе добре, усе гаразд. Зараз ось їду за кермом у теніс пограти (дзвінок застав ювіляра в Греції, в Афінах, де він зараз мешкає), трохи потреную себе, щоб перебувати в хорошій формі. Ювілей – не привід скасовувати тренування.

- 50 років – чудовий ювілей, кругла дата, як збираєтеся його відзначати?

- Святкувати будемо тут, у Греції, в Афінах. Якщо чесно, все дуже спокійно, просто повечеряємо з близькими друзями у вузькому колі. Нічого грандіозного точно не буде. Збереться людей 15-20, на жаль багато не зможе приїхати, оскільки ми перебуваємо в різних країнах. Це в Україні у мене багато друзів. Сьогодні з самого ранку телефон не замовкає, приймаю дзвінки з привітаннями, приходить багато повідомлень із теплими словами. Безумовно, дуже приємна така увага.

- Що для вас значить ця дата? Чи відчуваєте себе на цей вік?

- Відверто зізнатися, ні, не відчуваю, відчуваю себе явно молодшим. Навіть не замислювався ще над цією цифрою, думаю, в мене ще буде для цього час.

- А який найбільш пам’ятний День народження можете пригадати?

- Напевно, найяскравіші спогади завжди з дитинства. Тоді кожне свято було довгоочікуваним, особливим, викликало цілу гаму емоцій та запам'ятовувалося надовго. Зараз до днів народження та навіть ювілеїв ставлюся набагато спокійніше.

- До України найближчим часом не збираєтеся?

- Я був у Києві на початку січня на вшануванні, яке проходило на НСК «Олімпійський» – нагороджували українських футболістів, які забили за свою кар'єру більше 100 голів. Було дуже приємно знову зустрітися та поспілкуватися зі старими друзями.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер