Олег Саленко і Олександр Призетко: жодного матчу без голу

Олег Саленко і Олександр Призетко: жодного матчу без голу

З п'ятниці по неділю динамівці зробили турне по півдню України, порадувавши вболівальників трьома яскравими зустрічами.

У п'ятницю в Херсоні шумно відзначали день ветеранів та людей похилого віку. Міський стадіон «Кристал» був заповнений майже повністю, подивитися на шоу-програму, головною родзинкою якої став матч ветеранів київського «Динамо» і працівників херсонського спорттовариства «Динамо», прийшло майже 10 тисяч глядачів!

Місцеві гравці проявили вправність, тричі виходячи вперед протягом зустрічі. Двічі «біло-синім» вдалося рахунок зрівнювати, відзначилися Призетко і Саленко, але щоб відквитати третій м'яч, забитий за кілька секунд до фінального свистка, не вистачило часу.

Наступного дня ветерани «Динамо» поїхали в Одеську область, де провели дві зустрічі проти команди, що іменує себе «збірна Бессарабії». До неї увійшли як діючі футболісти, які виступають у першості області, так і ветерани.

Перша гра в місті Ізмаїл завершилася внічию 3:3 (м'ячі у динамівців на рахунку Призетко (два) і Саленко), друга в Кілії 4:4 (Призетко, Саленко, Хлус та Закарлюка). На вимогу вболівальників, які бажали «продовження банкету», по закінченню матчу команди визначили найсильнішого в серії пенальті. Тут удача посміхнулася динамівцям Києва.

В турі «Динамо» по Херсонській та Одеській областях взяли участь наступні футболісти: Святослав Сирота, Олександр Дамін, Сергій Кузнєцов, Владислав Ващук, Володимир Безсонов, Едуард Цихмейструк, Іван Яремчук, Сергій Закарлюка, Віктор Леоненко, Олег Саленко, Олександр Призетко, Віктор Хлус і Олег Венглинський.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер