Олег Саленко: Приємний сюрприз на День народження!

Олег Саленко: Приємний сюрприз на День народження!

Як і інший динамівець уже нинішнього покоління Андрій Ярмоленко, який відзначав День народження двома днями раніше, Олег свято зустрів у дорозі – команда ветеранів «Динамо» проводить турне великими і маленьким містами України, присвячене 85-річчю з дня заснування «Динамо». У Львові, Вінниці, Чернігові, Ніжині, Одеській та Херсонській областях вони проводять товариські матчі з місцевими колективами ветеранів, збираючи на стадіонах велику кількість глядачів і даруючи їм справжнє свято.

Подякувавши за привітання, Олег розповів читачам офіційного сайту «Динамо», як збирається провести сьогоднішній святковий для нього день:

- Якраз зараз ми перебуваємо в дорозі, наша команда ветеранів їде в Суми, де ми проведемо останній товариський матч, який завершить наше турне, присвячене 85-річчю київського «Динамо». Після матчу на нас чекає бенкет, а на зворотному шляху зупинимося в ресторані, де всі разом відзначимо мій День народження і закінчення нашого футбольного туру. Тож на нас чекає насичений день.

- Схоже, що з часів Вашої кар'єри гравця нічого не змінилося - також доводиться грати у свій День народження?

- Так, до виборів доводиться багато їздити. Хочеться відчувати себе у формі, бігати. Так співпало, що у мене День народження в день гри, поруч зі мною ветерани різних віків, а це найприємніше. Потім буде менше матчів, а відпочивати будемо вже взимку.

- Хто Вас вже встиг привітати, і які сюрпризи зробив?

- Поки ще зарано для сюрпризів, лише перша половина дня (посміхається). Але на наш матч їде знімальна група, яка готує фільм про мою гру за часів кар’єри футболіста і про наші нинішні поїздки та матчі. Вони мені вже подарували диск із записом, із задоволенням його подивився. От це був несподіваний момент.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер