Олег САЛЕНКО: «Турнір піде на користь усім»

Олег САЛЕНКО: «Турнір піде на користь усім»

 

- Думаю, такий турнір піде на користь і російському, і українському футболу. Пора повертатися до колишніх часів. Упевнений, що в Києві збереться повний стадіон і на матчах з «Зенітом», і тим більше зі «Спартаком». І в Росії на матчах з українцями будуть аншлаги. Я раніше був противником об'єднаного чемпіонату, але зараз розумію, що це буде кращим виходом із ситуації. Таких матчів з непередбачуваними результатами в Україні дуже мало. А зараз через фінансові проблеми Прем'єр-ліга не може зібрати 16 команд.
Зараз пройде пробний турнір, а через рік-два, може, вже з'явиться і об'єднаний чемпіонат. Дуже радий, що до Києва приїде «Зеніт». У мене в Пітері багато друзів. У тренерському штабі працюють Михайло Бірюков та Дмитро Радченко, з якими ми разом грали.

- Думаю, такий турнір піде на користь і російському, і українському футболу. Треба вже повертатися до колишніх часів. Я впевнений, що у Києві збереться повний стадіон і на матчах з «Зенітом», і тим більше зі «Спартаком». І в Росії на матчах з українцями будуть аншлаги. Я раніше був проти об'єднаного чемпіонату, але зараз розумію, що це буде кращим виходом із ситуації. Таких матчів із непередбачуваними результатами в Україні дуже мало. А зараз через фінансові проблеми Прем'єр-ліга не може зібрати 16 команд.

Зараз пройде пробний турнір, а через рік-два, може, вже з'явиться і об'єднаний чемпіонат. Дуже радий, що до Києва приїде «Зеніт». У Пітері багато моїх друзів. У тренерському штабі працюють Михайло Бірюков та Дмитро Радченко, з якими ми разом грали.

www.sportsdaily.ru

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер