Олег СКРИПКА: «Приєднуйтеся до грандіозного динамівського свята!»

Олег СКРИПКА: «Приєднуйтеся до грандіозного динамівського свята!»

- Перш за все, хочу привітати «Динамо» Київ з цією чудовою подією – виграшем чемпіонського титулу! Команда до цього йшла довгих шість років, шляхом тяжкої наполегливої праці, підіймаючись після падінь, вона заслужила на цю перемогу. Усі кияни заслужили, адже завжди підтримували команду, були поруч у найважчі часи, як і належить справжнім уболівальникам. Мені дуже приємно взяти участь у грандіозному святі, стати його частиною та привітати всю динамівську родину з цим видатним досягненням, а також із 40-річним ювілеєм перемоги «Динамо» в Кубку Кубків та Суперкубку УЄФА. Запрошую всіх долучитися до святкування, прийти на стадіон та розділити приємну мить разом із нами!

- Із чим у вас асоціюється київське «Динамо»?

- Скажу чесно, я нечастий гість на матчах. Відвідую важливі ігри заради шалених емоцій, які переживаєш, коли перебуваєш на стадіоні. «Динамо» асоціюється з атмосферою, яку неможливо передати, приємно насичуватися цією енергією.

А ось інтелектуальна складова – тактика, схеми, розстановки – це не моє. Для мене головне це сама подія.

- У вас є пісня про футбол, яка називається «Динамо». Чи плануєте заспівати її на концерті?

- Від нас попросили лише дві пісні, а ця не дуже відома. Я написав її 14 років тому, оскільки «ВВ»  це веселий гурт, то й пісня з гумором. З одногу боку, вона про «Динамо» в плані спорту: про хлопця, який захоплюється футболом, але в нього є дівчина, яку він запрошує на побачення, а вона постійно відмовляється, тобто «динамить» його. Там є слова: «Ти динамо, а я люблю футбол». А дівчина займається бігом та постійно «бігає» від нього. А закінчується пісня тим, що хлопець придбав квитки на класний матч й з іншими дівчатами пішов на футбол, які теж ним захоплюються.

- Ви погодилися взяти участь у концерті на честь чемпіонів, тому що самі вболіваєте за київське «Динамо»?

- Звичайно! Як киянин (не за походженням, адже виріс у маленькому містечку на півночі Росії – у Мурманській області), я підтримую цю команду. З чим у нас, перш за все, асоціюється Київ? З київськими каштанами, київським вальсом та, звичайно, ж, київським «Динамо». Це символ нашого міста, це наша гордість, те, що нас об’єднує та формує як особистостей.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер