Олег Венглинський: «Ставлю лише одну мету – перемагати в кожному матчі»

Олег Венглинський: «Ставлю лише одну мету – перемагати в кожному матчі»

Нагадаємо, що компанію по групі динамівцям складуть «ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса), «Атлет» (Київ) та «Карпати» (Львів).

- Олеже Миколайовичу, чи вплинула на моральний та психологічний стан команди ситуація в країні?

- На моральний стан ні, скоріше на фізичний. Ми не дограли чотири тури, а для того, щоб підійти до фінальної стадії в ідеальних кондиціях, потрібна постійна практика. Спаринг-партнерів було дуже важко знайти, оскільки більшість команд були задіяні в чемпіонаті міста та області. А якщо говорити про моральний стан, то всі хлопці вже дорослі й розуміють, що відбувається в країні.

- Вам довелося зіграти стикові матчі. Чи додала хлопцям упевненості домашня перемога над запорізьким «Металургом»?

- Будь-яка перемога додає впевненості в собі, а тим паче з великим рахунком. Але хочу сказати, що незважаючи на великий рахунок, нам було дуже важко в іграх проти «Металурга». У них одна з найкращих футбольних шкіл в Україні й вона вчергове це довела.

- Чи є у команди на даний момент якісь кадрові проблеми?

- На жаль, під кінець сезону в команди була низка травм. До того ж, хлопці дуже втомилися, оскільки багато з них залучалися до команди U-19 та молодіжного складу. Але всі добре розуміють, що зараз фінішна пряма. У хлопців палають очі й усі хочуть грати. Й у мене виникає приємна проблема, щоб обрати тих одинадцять людей, які будуть битися на футбольному полі.

- Як оціните суперників по групі?

- Усі команди дуже хороші. Нам доведеться зустрітися з колективами, в яких різні стилі гри. Я би не визначав у цій групі фаворитів та нас у тому числі.

- Які цілі Ви ставите перед командою на фінальний турнір ДЮФЛУ?

- Перед командою я завжди ставлю лише одну мету  перемагати в кожному матчі. У минулому році ці хлопці стали чемпіонами. Виграти золоті медалі важко, але ще важче втриматися на вершині. Я сподіваюся, нам це вдасться.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер