Олег МАЛЯРЕНКО: «Захотілось згадати минулі перемоги...»

Олег МАЛЯРЕНКО: «Захотілось згадати минулі перемоги...»

Головний приз – поїздка з командою на один з гостьових матчів у єврокубках.

І от днями став відомий переможець! Журі конкурсу на чолі з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом визнало найкращим кліп під назвою «Dynamo Kyiv - Great club» і його автора Олега Маляренка.

- Олеже, вітаємо вас із перемогою в конкурсі! Розкажіть трохи про себе?

- Дуже дякую! Дуже радий, що зміг виграти. Мені 19 років, живу в Херсоні. Важко сказати скільки років я вболіваю за «Динамо», але з дитинства. Тато дуже підтримує клуб. Поки, нажаль, не вдавалось відвідувати матчі «Динамо», оскільки від Херсона до Києва дуже далеко. Але є величезне бажання.

- Як дізнались про конкурс?

- Мені написав друг, що в групі «Динамо» «ВКонтакте» проводиться такий конкурс. Я переглянув умови і вирішив створити відео.

- Чи розраховували на перемогу?

- Сподівався!

- Як прийшла на думку основна ідея відеоролика?

- Коли слухав музику. Зараз, нажаль, «Динамо» грає не так яскраво, як це було за часів Валерія Васильовича Лобановського. Тому захотілось згадати колишні перемоги. Той час, коли «біло-синя» машина долала всіх суперників на своєму шляху. А також те, як смерть видатної людини вплинула на клуб.

- Де шукали матеріали для конкурсної роботи?

- В основному це все архіви, на пошуки яких в Інтернеті я витратив багато часу. Ролик створював сам, без допомоги. Я добре знаюсь на цьому. Загалом на підготовку відео витратив близько тижня.

- Чого ви очікуєте від «Динамо» в новому сезоні?

- Хочу щоб золоті медалі чемпіонату України та Кубок країни повернулись до Києва. Також сподіваюсь, що команда зможе пробитись до групового раунду Ліги чемпіонів.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер