Олегу Гусєву - 41! Вітаємо!

Олегу Гусєву - 41! Вітаємо!

Сьогодні, 25 квітня, свій 41-й День народження святкує легенда київського «Динамо» в якості гравця (2003-2018 рр.) та асистент головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського - Олег Гусєв.

Олег Анатолійович - багаторазовий чемпіон України та володар Кубків і Суперкубків у складі «біло-синіх». Своєю сумлінною працею на тренуваннях та в іграх, професійним ставленням до футболу та наполегливістю він досяг неабиякого успіху у складі нашої команди та збірної України.

Уболівальники завжди цінували та любили його за віртуозну гру, нестандартні рішення та ефективні дії, які змушували найіменитіших суперників капітулювати.

Зараз Олег Анатолійович – кваліфікований тренер, який працює з новим поколінням футболістів першої команди та передає їм свій неоціненний досвід гри у найпрестижніших турнірах європейського та світового футболу.

У цей святковий день бажаємо Олегу Гусєву міцного здоров’я, щастя, злагоди, сімейного затишку та добробуту, успіхів у тренерській роботі та нових перемог і досягнень разом із «Динамо». А найголовніше – якнайшвидшого закінчення війни та спокійного життя у мирній, незалежній та вільній Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер