Олегу Кузнєцову – 60! Вітання від Ігоря Суркіса

Олегу Кузнєцову – 60! Вітання від Ігоря Суркіса

22 березня 60 років виповнюється футболісту «Динамо» 1980-х, триразовому чемпіону СРСР, володарю Кубка Кубків-1986 Олегу Кузнєцову. Ювіляра привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Шановний Олеже Володимировичу!

Від імені усієї динамівської спільноти дозвольте привітати Вас із ювілеєм.

Прийшовши свого часу до «Динамо» молодим перспективним футболістом, Ви на довгі роки стали основним виконавцем на відповідальній позиції центрального захисника в команді, яка здобувала трофеї як на внутрішній, так і міжнародній аренах. Завдяки своїй працьовитості, універсальності, готовності до самопожертви заради досягнення командою результатів Вас любили та поважали київські вболівальники.

Завершивши ігрову кар’єру, Ви стали на непростий тренерський шлях. Входячи до тренерського штабу Олега Блохіна, Ви долучилися до найвищого досягнення збірної України за часів незалежності – вивели нашу національну команду у чвертьфінал чемпіонату світу. А протягом останніх 13 років передаєте свій величезний досвід, працюючи з юнацькими збірними України та готуючи футболістів до виступів у національній команді.

У цей святковий день бажаю Вам, ювіляре, міцного здоров’я, сімейного затишку, успіхів у роботі з перспективними українськими футболістами, а всім нам – якомога скорішої Перемоги над спільним ворогом та життя в мирній незалежній Україні.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер