Олегу Базилевичу - 70!

Олегу Базилевичу - 70!

Шановний Олеже Петровичу!

У День Вашого славного ювілею прийміть найщиріші привітання від колективу ФК “Динамо” Київ.

Ваша біографія, без сумніву, золотими літерами вписана у яскраві і легендарні сторінки великої історії рідного для нас з Вами клубу!

Адже для кожного покоління вболівальників київського “Динамо” Ваше ім'я асоціюється зі славетними звитягами київського, українського і радянського футболу! Нехай це буде здобуте потом і кров’ю чемпіонство та Кубок відповідно 1961-шого та 1964-того років, завойовані видатною командою, що вперше порушила гегемонію московських клубів у Радянствому Союзі, і в якій правий крайній технічний гравець із пластичною манерою і відмінною грою головою був справжнім лідером.

Це і Тренер Олег Базилевич – соратник і однодумець великого Валерія Лобановського, у спільному доробку яких чемпіонство СРСР 1974, 1975 років, Кубок СРСР 1974-того. І, безперечно, європейські трофеї, подаровані Вашою командою-зіркою уболівальникам і Вітчизні - Кубок Кубків і Суперкубок.

А ще ми знаємо Вас як мудрого і шляхетного учителя, віртуозного і толерантного лектора, вимогливого і суворого екзаменатора, який передає свої знання і досвід у Центрі ліцензування ФФУ.

Очолюючи нині науково-дослідний центр ФК “Динамо” Київ, Ви також віддаєте свій талант і знання, щире й добре сердце нашій спільній справі, футбольній справі нашого життя!

Не зупиняйтесь! Торуйте так само наполегливо цей важкий шлях, що веде до нових омріяних висот. Тож, ми переконані, що Вам до снаги, вельмишановний Олеже Петровичу, ще не один рік натхненно працювати на спільну нашу мету – нове сходження київського “Динамо” на найвищу орбіту європейського футбольного небосхилу!

Творчої насначи Вам, міцного здоров’я, родинного благополуччя!

Многая літа, наш дорогий ювіляре!

З повагою,
президент ФК “Динамо” Київ Ігор Суркіс
генеральний директор Резо Чохонелідзе
головний тренер Юрій Сьомін

А також до привітань приєднуються футболісти, колеги, увесь колектив ФК “Динамо” Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер