Олегу Блохіну – 60! Вітаємо!

Олегу Блохіну – 60! Вітаємо!

У день Вашого ювілею прийміть від усіх динамівців і від мене особисто найщиріші вітання і найщиріші побажання Вам і Вашій родині!

Спресовані у шістдесят миттєвостей Ваші роки вмістили в себе як для однієї людини неймовірно багато яскравих подій. Та ще з таким діапазоном: від вихованця динамівської футбольної школи до зірки світового футболу, багаторазового чемпіона і володаря Кубка Радянського Союзу, дворазового переможця Кубка кубків, володаря Суперкубка УЄФА, володаря «Золотого м'яча» найкращому футболісту континенту!

Під Вашим керівництвом національна збірна України досягла найвищого на сьогодні у своїй історії успіху, увійшовши до вісімки найсильніших на світовій першості 2006 року.

Протягом багатьох років Ваше ім'я у світовому футболі викликає пошану колег і суперників. При цьому, незважаючи на свої популярність та авторитет, Ви, дорогий Олеже Володимировичу, зуміли зберегти найкращі людські якості – порядність і відвертість, інтелігентність і благородство, душевне тепло до життя і до людей.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров'я, чудового настрою, довгих років щасливого і змістовного життя, плідної роботи під прапором нашого з Вами київського «Динамо»!

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер