Олександр Андрієвський: «Залужний та Кулеба вболівають за «Динамо», ми не маємо їх підвести»

Олександр Андрієвський: «Залужний та Кулеба вболівають за «Динамо», ми не маємо їх підвести»

В очікуванні українського дербі на "Арені Львів" очікуваннями від поєдинку з "Шахтарем" поділився хавбек "Динамо" Олександр Андрієвський:

- Настрій позитивний. Нас очікує дуже серйозний суперник, тому налаштовуємося на гру тільки з бойовим настроєм.

- Якщо підбивати підсумки нашого виступу в Лізі Європи, чому не вийшло вийти до плей-оф?

- Тяжко сказати. Думаю, найкраще на це питання зможе відповісти тренерський штаб. Є моменти, які вплинули на такий результат. Але не ми будемо скаржитися та йдемо далі.

- Напередодні матчу з "Шахтарем" було велике теоретичне заняття. Що дізналися про суперника, який оновився в міжсезоння?

- У нас сьогодні була теорія та буде ще в день матчу. Тренер вказує на помилки та сильні сторони суперника. Ми все знаємо про "Шахтар" і, думаю, що покажемо це на полі.

- Класико відрізнятиметься за атмосферою від попередніх матчів?

- Звісно, відрізнятиметься. Ми вже грали з "Шахтарем" за порожніх трибун, коли були ковідні обмеження. Тому нам не звикати. Але дуже чекаємо, коли наші вболівальники зможуть повернутися на трибуни. Для нас, як і для усіх фанів, це особливий матч, це дербі. Однак за нього, як і за всі інші поєдинки, можна заробити три очки. 

- Що можеш передати українським героям, на честь яких нещодавно було свято - День захисників і захисниць України?

- Перш за все, хочеться подякувати за те, що боронять нашу країну, відвойовують її незалежність. Знаємо, що скоро всі наші території будуть деокуповані. Велика вдячність і привітання нашим захисникам, а також захисницям, адже, наскільки я знаю, в українській армії близько 30% відсотків жінок. Дуже віримо в наших військових, усім серцем і душею з ними.

- Багато хто з перших осіб держави вболіває за київське "Динамо". Це додає більшої мотивації грати за "біло-синіх"?

- Звичайно. Я бачив Залужного з шевроном "Динамо" та Кулебу в динамівському екіпіруванні. Тому ми повинні не підводити їх і намагатися показувати це на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер