Олександр Іщенко: «Маємо серйозні плани щодо команди «Динамо» U15»

Олександр Іщенко: «Маємо серйозні плани щодо команди «Динамо» U15»

У суботу, 4-го березня, академічна група «Динамо» вікової категорії U15 перемогла на міні-турнірі PSV LV, що проходив у німецькому місті Дюссельдорф. Кияни перемогли німецькі команди Spvg Oberrad (7:1), Ratingen (1:0) та Polizei SV Neuss (9:0). Напередодні українці з розгромним рахунком 9:3 здолали нідерландську «Роду», а минулого місяця наші футболісти святкували перемогу над FSV «Франкфурт» з міста Франкфурт-на-Майні. Подібні успіхи стали можливими завдяки вдалій кадровій комплектації команди та підсиленню, яке вона отримала останнім часом. Детальніше про перспективи «Динамо» U15 розповів директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко:

- Ми відчували, що з цією групою у нас є певні проблеми, тому я особисто зайнявся процесом комплектації команди. У результаті колектив поповнив воротар Максим Роєнко, пізніше вдалося запросити захисника Єгора Петренка, півзахисників Івана Кузминського та Максима Гродзінського, а нещодавно до команди приєднався нападник Максим Кучерявий. Вважаю, що завдяки цьому , команда стала значно сильнішою.

Крім того, хочу висловити вдячність батькам, які пішли нам назустріч та відпустили дітей до Кельна, щоб тренуватися та проводити товариські поєдинки. На даний момент маємо хорошу команду. Я був присутній на поєдинку з достатньо сильним суперником FSV «Франкфурт», і можу сказати, що у першому таймі «Динамо» U15 виглядало просто здорово, ведучи у рахунку 4:0. Усі хлопці справили хороше враження, а спеціалісти і експерти, які були присутні на грі, були здивовані високим рівнем нашої команди. І перемога на турнірі у Дюссельдорфі лише зайвий раз це підтвердила.

Тому ми маємо зробити усе можливе, щоб зберегти цю команду, адже у її складі багато майстерних, класних гравців. Готуємо її до майбутніх успіхів та маємо щодо неї серйозні плани. Вірю, що через пару років ці хлопці представлятимуть «Динамо» на найвищому рівні, адже у них є хороша перспектива та великий потенціал.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер