Олександр Іщенко, Павло Чередніченко та В'ячеслав Суркіс висловили подяку ФК «Віченца»

Олександр Іщенко, Павло Чередніченко та В'ячеслав Суркіс висловили подяку ФК «Віченца»

На запрошення ФК "Віченца" команда київського "Динамо" U16 (гравці 2006 року народження) під керівництвом Олексія Дроценка та Павла Чередніченка прибула до Італії на товариські матчі з місцевими командами. 

На спільній із керівництвом "Віченци" прес-конференції представники "Динамо" щиро подякували італійському клубу за теплий прийом та побажали Україні найголовнішого - відновлення миру.

Директор ДЮФШ "Динамо" Олександр Іщенко:

"Ми дуже вдячні керівництву ФК "Віченца" за те, що дали змогу приїхати до вас, зустрітися з вами та провести ряд ігор. Усі знають, які обставини передували цьому та що, на превеликий жаль, діється зараз на території України. 

Пишаємося тим, що наші Збройні сили чинять гідний опір агресору та є взірцем самовідданості, повної віддачі, та зроблять усе можливе, щоб захистити європейські цінності.

Ми раді побувати в футбольному клубі, який дав світу таких зірок, як Роберто Баджо та Паоло Россі. Щиро вдячний керівництву ФК "Віченца" та міста Віченца та бажаю, щоб клуб, який має двох володарів "Золотого м'яча", виховав ще й третього. Від керівництва ФК "Динамо" Київ висловлюю вам величезну вдячність. Разом ми робимо все для того, аби зберегти майбутнє українського футболу".

Тренер "Динамо" U16 Павло Чередніченко:

"Після початку війни наші гравці разом зі своїми родинами пережили складні обставини, дехто був під окупацією російського агресора. Вдячний керівництву нашого клубу за те, що ми змогли зібратися всією командою в Європі, та хочу висловити величезну вдячність всій Італії та керівництву ФК "Віченца" за гостинність і теплий прийом. Усі умови для тренувань і матчів - на найвищому рівні. Величезне вам спасибі від усієї нашої команди".

Голкіпер "Динамо" U16 В'ячеслав Суркіс:

"Перш за все, хотів би подякувати керівництву ФК "Віченца" та меру міста за те, що нас так тепло прийняли. Величезна вдячність Збройним силам України, теробороні та всім, хто захищає нашу країну від російського агресора. Мрію про те, щоб якнайшвидше запанував мир і ми змогли повернутися до нашої країни".



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер