Олександр Іщенко відвідав динамівські команди у Кельні

Олександр Іщенко відвідав динамівські команди у Кельні

Директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко прибув до німецького міста Кельн, де продовжують підготовку дві команди клубної академії вікових категорій U15 та U16 (футболісти 2008 та 2007-го років народження), яких ще у серпні минулого року сюди запросив місцевий ФК «Кельн». Нагадаємо, що тут наші команди мають змогу у безпечних умовах проводити тренування та грати товариські матчі із провідними німецькими клубами, набуваючи неоціненного досвіду, що піде їм на користь для їхнього футбольного майбутнього.

У четвер, 9-го лютого, Олександр Іщенко зустрівся із представником фундації ФК «Кельн» Торстеном Фрідріхом, власником готелю «Термінал», де проживають наші команди, Андреасом Шубертом, а також куратором динамівської делегації Ся Сьо для обговорення поточних справ та планів на майбутнє. Зокрема, було досягнуто домовленості щодо забезпечення наявних потреб української делегації, які стосуються побуту, харчування, а також вирішення та узгодження формальностей з приводу проживання згідно правил приймаючої країни, належного оформлення документів, тощо.

Через те, що війна в Україні досі триває, учасники зустрічі також обговорили можливий розвиток подій у разі, якщо ще протягом кількох місяців наші футболісти не зможуть повернутися додому. Розглядалося питання участі наших команд з наступного сезону у Регіональній лізі Німеччини та те, які кроки необхідно зробити, щоб цього досягти.

Крім того, українська та німецька сторони торкнулися можливої співпраці на рівні основних команд «Кельна» та «Динамо», але результати майбутніх домовленостей будуть відомі пізніше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер