Олександр Караваєв: «По ходу гри суперник розкривався й у нас було багато нагод для голів»

Олександр Караваєв: «По ходу гри суперник розкривався й у нас було багато нагод для голів»

Універсал «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував переможний поєдинок з «Оболонню» (5:1), в якому йому вдалося відзначитися забитим м’ячем.

- Прокоментуйте свій забитий м’яч – він вийшов доволі ефектним.

- Ми багато спілкуємося з хлопцями, й я казав Кабаєву, що якщо він зміщується до центру, то нехай або пробиває, або віддає пас урозріз. Він послухався, віддав дуже хороший пас, у мене було багато часу, аби підробити та влучно пробити.

- У першому таймі «Динамо» вдавалося майже все, а от після перерви вже не так легко було з «Оболонню». Чому так?

- Так складається гра, що десь вдається створювати моменти, а десь – ні. По ходу матчу перебудувалися, але при цьому ми вже досягли результату, тож супернику довелося відкриватися й ми ще мали багато нагод для забитих мʼячів.

- Наступного тижня два важких поєдинки - з «Ромою» та «Шахтарем». Чи думали вже про них?

- Розуміємо, що графік важкий, але ми звикли до нього. Всі розуміють, у якому клубі грають, і які цілі та задачі стоять перед нами. Безперечно, до них безпосередньо ще не готувалися, оскільки найважливіший матч - це той, який іде наступним за календарем. Тож зараз пройшла гра з «Оболонню», і від завтра вже зробимо корективи по зіграному поєдинку й готуватися до наступного.

- Сьогодні було столичне дербі. Чи був цей матч особливим для вас?

- Не сказав би, що особливим, адже для нас зараз кожен матч особливий. У нас насичений графік і немає часу переживати чи радіти - зіграли гру й готуємося до наступної. Попереду довга дорога, тому треба більше уваги приділяти відновленню. Зараз це виходить на перший план при підготовці до матчів.

- Минулого сезону ви двічі обіграли «Оболонь» у чемпіонаті, але поступилися в Кубку. Чи згадували той поєдинок?

- Загалом, не акцентували увагу. Але особисто я памʼятаю все, тож згадував. Бувають такі моменти - тоді ми створили багато моментів, у підсумку пропустили, й так і закінчили. Але то вже історія, зараз уже інша історія, тож і готувалися по-іншому.

- У складі «Оболоні» грає багато ексдинамівців, вихованців нашого клубу. Чи спілкувалися з кимось, можливо, когось особисто знаєте?

- Знаю багатьох гравців із тих, хто давно грає, але ні з ким не спілкувався. Лише добре знаю їхнього лікаря, адже багато з ним працювали в молодіжній та національній збірній.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер