Олександр Караваєв: «На «Динамо» завжди буде тиск, якщо немає відповідного результату»

Олександр Караваєв: «На «Динамо» завжди буде тиск, якщо немає відповідного результату»

Динамівець Олександр Караваєв у коментарі "ПРОФУТБОЛ Digital" підбив підсумки матчу 10-го туру VBET Ліги, в якому кияни перемогли "Кривбас" (3:1).

- Наскільки важливо було здобути перемогу після АЕКа, щоб відчути психологічну впевненість?

- Так, звісно, було дуже важливо перемогти, адже ми втратили багато очок, і в єврокубках справа у нас зовсім не пішла. Через свої помилки ми втрачали очки. Тому перемога над "Кривбасом" - це новий ковток. Думаю, далі все піде набагато краще, ніж було раніше.

- Чи відчувається в команді тиск через негативні результати?

- "Динамо" - клуб із великою історією, тому тут завжди буде тиск, якщо немає відповідного результату. Потрібно сприймати це як належне, справлятися з тиском і професійно ставитися як до тренувань, так і до матчів. Робити свою справу та виконувати те, що нам каже тренер. Якщо ми будемо виконувати настанови тренерського штабу, у нас все буде добре. 

А що стосується психології, то над цим компонентом потрібно працювати - як індивідуально, так і в колективі. Психологічний фактор - дуже важливий момент у нашій кар'єрі. 

- Чи шукали ви причину в собі? Чи обговорювали це в колективі?

 - Звісно, ти завжди спочатку шукаєш причини в собі. І лише потім - загалом. Працюємо над цим ретельно. Було таке, що кожен висловив свою думку про причини незадовільних результатів. Ми зробили висновки, однак це довгий процес, потрібно працювати кожного дня.

- Мірча Луческу особливо налаштовував команду на гру, перед матчем потис кожному руку...

- Містер завжди так робить - і перед, і після матчів. Ця гра не була винятком.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер