Олександр Караваєв – про матч із «Колосом»

Олександр Караваєв – про матч із «Колосом»

Правий захисник «Динамо» одразу після завершення матчу з «Колосом» поділився враженнями від гри в ефірі Профутбол Digital.

- Олександре, матч із «Колосом» видався емоційним. Чи згодні ви з тими рішеннями, які обрав арбітр?

- Нема питань до його прийняття рішень. Це його право, він арбітр, трактує, як хоче. Але потім задають питання, чому наші арбітри вкрай рідко призначаються на міжнародні єврокубкові матчі. Я просто запитую для себе, аби я зрозумів. Я обігрую гравця, він мене тягне – це фол чи ні? Він не свистить і не може відповісти. Тільки каже, що може помилятись. Кожен може помилятись. Дайте коментар після гри. Арбітри це жодного разу не робили. Ми, гравці, кажемо: так, ми самі винні, що не перемогли, втратили дорогоцінні бали. Нехай арбітри теж коментують після гри, як вони трактували кожний спірний епізод.

- Мірча Луческу вибіг на поле, почав щось доводити арбітру…

- Це емоції. Кожен тренер може так зреагувати на неправильне трактування епізодів. Вони кажуть, що можуть помилятись. Так, всі можуть помилятись. Але є моменти, у яких всі бачать, що було порушення правил. В епізоді з другою жовтою карткою ніхто не апелював, але є інші моменти, які, здавалося б, є дуже простими…  

- Сьогодні вся команда вийшла в символічних футболках. У вас зараз емоційне піднесення у зв’язку з успіхами ЗСУ на фронті?

- Звісно, я всі 250 днів дуже переживав за своїх батьків, які залишились у Херсоні й не мали змоги виїхати, аби не наражати себе на небезпеку. Всі знають, як було тяжко виїздити. Я чекаю коли з’явиться зв’язок аби нарешті зв’язатися з ними.  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер