Олександр Караваєв: «Раді, що таким чином можемо допомагати своїй країні»

Олександр Караваєв: «Раді, що таким чином можемо допомагати своїй країні»

Футболіст «Динамо» Олександр Караваєв поділився враженнями від матчу з «Боруссією» (3:2), а також розповів про рідних, які перебувають в окупованому Херсоні, в коментарі Football Hub.

- Ми бачимо, які важкі часи переживає Херсонщина. Як справи у вашої родини?

- Так, я сам із Херсона. Я народився там, там зараз перебувають мої батьки. Поки у них усе добре, але всі ми чекаємо, коли прийдуть наші українські війська та визволять місто з-під окупації. Я дуже переживаю, кожного дня дзвоню їм. Хочеться, щоб якомога скоріше настав мир.

- Якщо говорити по матчу, то зі сторони здалося, що вам доволі легко вдалося здолати «Боруссію»…

- Багато чого можна сказати, але, перш за все, відзначу, що «Боруссія» як сама грала, так і нам дозволяла. У нас було величезне бажання здобути перемогу, показати красиву видовищну гру. Суперник же, розуміючи, що це благодійний матч, можливо, не грав на сто відсотків своїх можливостей. Але, все одно, у «Боруссії» гравці дуже високого рівня, і легко з ними точно не було.

- Це був четвертий матч із серії благодійних. Чи відчуваєте, що реально цим допомагаєте Україні?

- Так, відчуваю, тому що бачу, скільки людей приходить, особливо наших співвітчизників. Сьогодні побачили на табло суму, яку вдалося зібрати завдяки цьому поєдинку, і вона приємно здивувала. Тож ми раді, що таким чином можемо допомагати своїй країні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер