Олександр Піхальонок: «Потрібно було забивати другий-третій м’ячі та закривати матч»

Олександр Піхальонок: «Потрібно було забивати другий-третій м’ячі та закривати матч»

Півзахисник «Динамо» Олександр Піхальонок в ефірі FootballHub прокоментував домашню перемогу над ЛНЗ (1:0).

- Попри мінімальну перемогу, ми володіли ініціативою, могли забивати більше, але лише один забитий м’яч та слизька перевага до фінального свистка. У ЛНЗ були простріли, стандарти, і десь цілком могло залетіти. Тому треба було забивати другий-третій м’ячі та закривати матч.

- А чого саме не вистачило для ще одного гола? Тренер протягом другого тайму часто кричав «Швидше, швидше»…

- Якщо тренер кричав так, значить, напевно, темпу десь не вистачило. Хоча моменти були, я міг забивати й у першому, й у другому таймах, але, на жаль, не вдалося. Це футбол, і добре, що вдалося здобути три очки.

- Що можете сказати про вболівальників, які заповнили трибуни за максимально дозволеною квотою?

- Це кайф грати з уболівальниками. Не знаю, скільки сьогодні було людей – десь під дві тисячі, напевно. І це справжній кайф. Коли порожні трибуни, то це зовсім інша атмосфера. Сьогодні нас дуже добре підтримували, тож дякую за підтримку. Ця перемога, звісно, для них.

- Попереду насичений період – матчі за збірну, у чемпіонаті, в Лізі Європи. Чи спілкувалися про це всередині команди, щодо ротації, наприклад?

- Звісно, у нас у команді багато кваліфікованих гравців, на кожну позицію є по два-три виконавці, усі високого рівня. Тож ротація, звісно, буде.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер