Олександр Сирота: «Ні під кого не підлаштовуємося, а будемо грати у свій футбол»

Олександр Сирота: «Ні під кого не підлаштовуємося, а будемо грати у свій футбол»

Захисник «Динамо» Олександр Сирота після тренування розказав про підготовку команди до виїзного поєдинку із черкаським ЛНЗ, що відбудеться у суботу, 23-го вересня:

- Що ви знаєте про суперника та як до нього готуєтеся?

- Звісно, ми кожну команду аналізуємо, ведемо підготовку. Знаємо, як вони грають, але ні під кого не підлаштовуємося, а будемо грати у свій футбол, як завжди.

- Найближчого тижня ви проведете три матчі, чи такий насичений графік впливає на підготовку?

- Ми й так до цього готові, адже в такому режимі грали і тоді, коли виступали у кваліфікації Ліги Конференцій. Тому, вважаю, для нас це не проблема.

- На що робили основний акцент під час тренування?

- На фізичне навантаження, бо Мірча Луческу каже, що ми постійно маємо бути у тонусі, зокрема і тому що попереду у нас три матчі протягом короткого проміжку часу, і всі до цього мають бути готовими.

- За вашим тренуванням спостерігали діти. Чи пам’ятаєте, як самі були у такому ж віці та дивилися тренування своїх кумирів?

- Звісно, коли приїздив на базу та бачив, як тренується перша команда, для мене це було просто «Вау!». Завжди хотілося взяти автограф та сфотографуватися з відомими гравцями. Зараз ми вже самі роздаємо автографи та фотографуємося із дітками.

- У тренуванні взяли участь двоє захисників із U19. Чи підказували їм щось?

- Звісно, адже ми були таки ми ж. Усі робимо підказки – і гравці, і тренери. Хлопці усе сприймають та розуміють, тож усе нормально.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер