Олександр Яцик: «Містер хоче, щоб я частіше брав ініціативу на себе, проявляв себе»

Олександр Яцик: «Містер хоче, щоб я частіше брав ініціативу на себе, проявляв себе»

Автор другого забитого м'яча у ворота данського «Вайле» Олександр Яцик прокоментував перемогу в контрольному матчі.

- Усім відомо, що футболісти більше полюбляють грати, ніж тренуватися. Сьогодні замість тренування був незапланований спаринг із данською командою. Чи пішло на користь таке рішення тренерського штабу?

- Звичайно, адже ти отримуєш позитивні емоції та впевненість після кожної наступної перемоги. Дуже добре, що організували цей матч, адже через ігри ми будемо набирати оптимальні кондиції.

- Ти забив красивий м'яч. Чому прийняв рішення пробивати, адже були альтернативні варіанти продовження атаки?

- Містер хоче, щоб я частіше брав ініціативу на себе, проявляв себе. У мене було багато часу, щоб обробити м'яч та завдати точного удару в кут.

- Що відчуває молодий гравець «Динамо», коли забиває за рідну команду, нехай і в товариському матчі?

- Забивати завжди приємно, причому неважливо, за яку команду – юнацьку чи основну. Але, звичайно, за першу набагато приємніше (посміхається).

- Дуже приємно бачити, як молоді гравці дебютують за основну команду «Динамо». На твою думку, як вони проявляють себе і наскільки важлива довіра тренерського штабу?

- Звичайно, дуже важлива. Містер дає всім грати та проявляти себе. У нас дуже хороше покоління підростає, два хлопці 2006 року народження вже дебютували. Треба працювати, слухати тренера – й усе буде добре.

- Уже завтра «Динамо» зіграє черговий спаринг. Чи встигнуть відновитися футболісти після сьогоднішного дня?

- Звичайно. Зараз поїдемо до готелю, будемо робити процедур та масаж, відвідаємо басейн, сауну. У нас дуже хороші умови для відновлення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер