Олександр Алієв: «Я – гравець «Динамо» як мінімум до 2009 року»

Олександр Алієв: «Я – гравець «Динамо» як мінімум до 2009 року»

Півзахисник Олександр Алієв підписав із «Динамо» контракт терміном на два роки. Про деталі нової угоди з клубом Олександр розповів в інтерв’ю www.fcdynamo.kiev.ua.

Олександр Алієв дебютував у «Динамо» ще в сезоні 2002/2003, у 17-річному віці. Але до сих пір так і не зміг закріпитись у першій команді. Із приходом на посаду головного тренера (поки «в.о.») Олега Лужного талановитий півзахисник пов’язує певні надії.

- Саша, впродовж довгого часу ходили чутки, що ти перейдеш до іншого клубу. Все ж – ти залишаєшся в «Динамо»?

- Так, я залишаюсь у «Динамо». У понеділок я підписав із клубом новий 2-річний контракт, до кінця 2009 року. І готовий довести, що достойний виступати за основну команду.

- Щось змінилось у команді після того, як виконуючим обов’язки головного тренера став Олег Лужний?

- Так, звичайно. Із приходом нового тренера змінилось, у першу чергу, тренувальний процес і атмосфера всередині колективу.

- А що саме змінилось у тренувальному процесі?

- Ми стали приділяти більше уваги техніці і тактиці. Можливо, Олег Романович, граючи в «Арсеналі», перейняв у Арсена Венгера певні навички. Нехай Лужний нікого до цього не тренував, але його робота під керівництвом іноземний спеціалістів, без сумніву, стане у пригоді в його подальшій тренерській кар’єрі.

- У тебе була розмова з Лужним із приводу твоїх перспектив у першій команді?

- Ні такої розмови не було. Та і як ми можемо говорити про перспективи, якщо Олег Романович поки що працює з приставкою «виконуючий обов’язки». Він підходить, цікавиться моїми фізичними кондиціями – не більше. Але я відчуваю довіру з його боку. На даному етапі це для мене найголовніше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер