Забивши «Дрогеді», Алієв думає про «Спартак»

Забивши «Дрогеді», Алієв думає про «Спартак»

В останньому матчі «Динамо» в чемпіонаті України проти «Дніпра» Олександр Алієв зробив дві результативні передачі. Через чотири дні, в Ірландії, півзахисник забив свій перший м'яч у сезоні, заразом відкривши особовий рахунок результативним ударам в єврокубках. Втім, найбільше задоволення Олександру принесла перемога «Динамо» в поєдинку з непоступливою «Дрогедою».

- Виїхати з Ірландії з великою перемогою нам завадило невезіння в завершальній стадії атак. Не можна сказати, що «Динамо» грало одноманітно, а суперник знайшов спосіб нейтралізувати нас. Наприкінці зустрічі ми «затиснули» ірландців у штрафному майданчику і один з багатьох ударів досяг мети.

- Можливо, виграти з крупним рахунком завадив дощ?..

- Я так не вважаю, адже погода і стан газону однакові для обох команд. Особисто мені більше заважали стомлені після матчу з «Дніпром» ноги. Це був важкий матч за страшної спеки, після якого часу на відновлення у нас не було.

- Які сильні сторони в грі «Дрогеди»?

- Це типова британська команда, що грає в силовий футбол і закидає м'яча вперед у розрахунку на потужних нападників. Юрій Сьомін попереджав нас щодо багатьох моментів, а особливо відзначив, щоб наші гравці першими намагалися приймати м'яч. Упевнений, в Києві «Дрогеда» на мале не погодиться і продовжуватиме шукати щастя в нападі. Розслаблятися нам не можна.

- Виходячи через тиждень на повторну зустріч, команди знатимуть суперника по третьому раунду кваліфікації…

- Знаю, в п'ятницю обов'язково стежитиму за жеребкуванням. У суперники нам можуть попастися найсильніші команди Європи. Нічого страшного, боротимемося. Але особисто я вважав би за краще зіграти з московським «Спартаком». Кубок Першого каналу це добре, але його не зрівняти з боротьбою за місце в Лізі чемпіонів. Уявляю, наскільки принциповою була б наша дуель.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер