Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «Хочеться грати частіше та допомогти команді виграти чемпіонство»

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «Хочеться грати частіше та допомогти команді виграти чемпіонство»

- Відпочинок пройшов чудово: спочатку їздив на море, а потім новорічні свята відзначав удома. Звісно, уже скучив за м’ячем та футболом, із нетерпінням чекаю на збори. Йшов у відпустку дещо засмученим через те, що мало грав, мабуть, проблема лише в мені. Щодо очікувань від другої частини сезону, звісно, хочеться бути першими, грати якомога частіше у складі та допомогти команді виграти чемпіонат.

Сьогоднішнє медобстеження – стандартна процедура, яку ми проходимо двічі на рік, загалом, мабуть, лікарів десять. Перевіряють серце, внутрішні органи тощо, словом, усе, як завжди. Перед початком важкої роботи важливо знати, що ти здоровий та готовий упоратися з навантаженнями. Приємно, що лікарі цікавляться справами та бажають удачі. Однаково добре ставлюся до них усіх, також нормально сприймаю, коли беруть кров, до речі, сьогодні її взяли, мабуть, найбільше. Просто відвертаюся та не дивлюся – раптом знепритомнію (посміхається).

Перший збір? Підготовку до нього розпочав уже у Києві, ходив до тренажерної зали, бігав, адже попереду серйозна функціональна робота, потрібно добре підготуватися до чемпіонату.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер