Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «Гра від оборони приносить «Чорноморцю» результат»

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «Гра від оборони приносить «Чорноморцю» результат»

- Олександре, чи задоволений тим, як складається твоя оренда в «Чорноморці»?

- Так, звичайно. Все ж таки, це Прем'єр-ліга, крок уперед у моїй кар'єрі. До зими я залишаюся в Одесі, а далі будемо дивитися.

- Чи будеш брати участь у матчі основних складів?

- За умовами контракту, я не маю права грати проти «Динамо». Тому буду спостерігати за грою з трибун стадіону.

- Чи можна сказати, що нинішні успіхи «Чорноморця» пов'язані в першу чергу з грою колишніх динамівців – Коркішка, Люльки, Хобленка, Азацького? Чи є «Чорноморець» для цих футболістів своєрідним другим шансом?

- Так, звичайно, й це величезний шанс. Названі хлопці відіграють велику роль у грі команди, але при цьому не можна забувати й про інших гравців «Чорноморця», які роблять свій внесок у досягнення успішних результатів. У нас дуже дружній колектив, і в першу чергу за рахунок цього ми досягаємо перемог.

- Чи будуть вони мати в завтрашньому матчі особливу мотивацію?

- Думаю, так. Мало того, що «Динамо» в принципі є хорошим подразником для всіх вітчизняних команд, так ще й вони захочуть показати свій рівень на фоні нинішніх гравців чинного чемпіона України.

- Чи буде сьогоднішній матч складним для «Динамо»?

- Не сумніваюся. Ми не пропускали в останніх шести матчах, плюс цілеспрямовано готувалися протягом тижня до цього поєдинку, детально розбирали гру киян. Бій дамо – сто відсотків.

- До того ж, цей поєдинок буде проходити після матчів збірних, до яких традиційно їздило багато гравців «Динамо»…

- Чесно кажучи, ми не звертаємо на це увагу. «Динамо» є «Динамо», й грати проти киян завжди важко й у той же час цікаво.

- У нинішньому сезоні «Чорноморець» практично не відходить від тактики гри від оборони, про що говорить і головний тренер команди…

- У нас такий стиль гри. Якщо він приносить результат, то чому ми маємо відходити від нього.

- Ти спостерігав за грою молодіжних складів, в якому «Чорноморець» здобув перемогу. Що можеш сказати по грі?

- Думаю, позначилося те, що багато гравців «Динамо» грало за різні збірні, повернувшись до розташування команди лише кілька днів тому. Та й поле було важким, до якого краще пристосувалися господарі, особливо в першому таймі. Після перерви динамівці один м'яч відіграли, й якби вдалося забити другий, то можна було б замахнутися й на камбек.

* фото А.Лукацкий

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер