Олександр Андрієвський: «Це буде матч за шість очок»

Олександр Андрієвський: «Це буде матч за шість очок»

- У цьому сезоні «Динамо» вже двічі зустрічалося з «Зорею», проте не змогло виграти. Чим сильний цей суперник?

- На мою думку, «Зоря» сильна насамперед колективом, командною грою. У її складі немає явних зірок, немає такого, щоб хтось сильно виділятися. До того ж «Зорю» очолює сильний тренер, з європейським досвідом. Але ж і у нас дуже сильна команда. Граючи за «Динамо» Київ, ми повинні виходити на кожен матч із думками тільки про перемогу, незалежно від суперника. З таким настроєм вийдемо і на майбутній матч.

- Після зміни тренера «Зоря» стала грати в інший футбол. Чи сильно команда змінилася в порівнянні з тією, у якій ти грав?

- Звичайно, адже у кожного тренера своє бачення, стратегія. Зараз, за керівництва Скрипника, «Зоря» стала більше грати через короткий пас, а раніше, за Вернидуба, переважали середні та довгі передачі.

- Наскільки важливою для «Динамо» є майбутня зустріч із прямим конкурентом за друге місце?

- Звичайно, гра для нас є дуже важливою в турнірному плані. Ми налаштовуємося на неї дуже серйозно, тим паче що граємо на виїзді. Можна сказати, що це буде матч за шість очок.

- Ти взяв участь у впевненій перемозі «Динамо» над «Олександрією» в попередньому турі. Команда вже набирає оптимальний хід?

- Так ми і на карантині не відпочивали, кожен готувався до відновлення ігор. Усі підійшли до матчів чемпіонату в хорошій фізичній формі. Але тепер важливо набирати ігровий тонус, адже попереду вирішальна частина сезону. Добре, що ми здобули таку впевнену перемогу в неділю, адже «Олександрія» є для нас незручним суперником. Гадаю, ця перемога додасть нам упевненості перед майбутніми іграми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер