Олександр Бабич: «Пишаюся своєю командою»

Олександр Бабич: «Пишаюся своєю командою»

- Навіть програвши цей матч, хочу висловити слова подяки своїм хлопцям, підтримати їх. Як би ця гра не закінчилася, я пишаюся ними. Ми пропустили швидкий гол, він вніс свої корективи. Але краще програти один матч 4:0 або 5:0, а потім перезавантажитися. Спад, він повинен бути, перш за все - емоційний. Було помітно, хлопці десь емоційно підсіли, тиск дуже серйозний. Кожен матч із командами рівня Ліги Європи. Сьогодні ми розуміли, що може бути різний результат. Проте, я пишаюся своєю командою. Ми спокійно розберемо гру й будемо рухатися далі.

- Відсутність основних футболістів є виправданням поразки?

- Не хочу обговорювати цю тему. Є проблеми, але ми будемо грати, використовуючи хлопців із молодіжного та юнацького складів. Адже вони - теж «Чорноморець». Як би нас мало не було, ми будемо битися за позитивний результат. Люди, які не брали участі, вони би нам допомогли. Але це наші реалії. Сподіваюся, що всі вони незабаром повернуться до загальної групи.

- Як будували гру, щоб нейтралізувати Ярмоленка?

- Ми намагаємося працювати зонально в обороні, була установка перекривати простір при отриманні Ярмоленком м'яча. Зрозуміло, клас виконавської майстерності Ярмоленка дуже високий, він виходить із цих ситуацій. У другому таймі ми підкоригували свою гру, плюс «Динамо» грало за рахунком, 3:0 їх влаштовувало.

- Матч-відповідь із «Динамо» відбудеться в Одесі?

- Поле стає все кращим. Мені сказали, що наступна домашня гра з «Шахтарем» має бути на «Чорноморці», тому що поле приходить у нормальний ігровий стан. Віримо, що повернемося на свій стадіон та будемо грати перед своїми вболівальниками.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер