Олександр ГОЛОВКО: «Динамо» буде діяти з позиції сили»

Олександр ГОЛОВКО: «Динамо» буде діяти з позиції сили»

- Матч із «Дніпром» буде для «Динамо» вже третім після поновлення сезону – це плюс для команди. Ще один позитивний момент – гра вдома, на своєму стадіоні та перед своїми вболівальниками. Зустріч із «Манчестер Сіті» показала рівень гри динамівіців на даний момент. Але після цього минуло 10 днів – за цей час у команди мав покращитися ігровий тонус. До речі, хоч би що казали з приводу невдалого результату першого матчу «Динамо» в єврокубках, вважаю, можна й потрібно забивати на виїзді три прохідних м'ячі. Можливо, в це ніхто не вірить, але у футболі всяке буває.

- Наскільки відчутні для «Дніпра» втрати Бойка та Селезньова?

- Вважаю, їхня відсутність позначиться на грі команди, оскільки пішли лідери, а для того, щоб виховати нових, потрібен час. Хто з наявних футболістів візьме на себе роль лідера, покаже лише чемпіонат. Тренеру команди Мирону Маркевичу доводиться стикатися з нинішніми реаліями: одна справа, коли він сам збирав команду, для чого за його бажанням привозили нових футболістів. І зовсім інша, коли зараз, наскільки я розумію, йому доводиться працювати з тими, хто є, зробити з них команду, здатну вирішити певні завдання. Якими вони будуть у чемпіонаті та єврокубках – про це має сказати сам тренер. Але загалом Маркевичу є з ким працювати та досягати результатів. У цьому плані показовим є приклад «Зорі».

- Чутки про те, що команду можуть залишити ще кілька футболістів, зокрема Зозуля та Федецький, заважають підготовці?

- Заявочний період завершився 1 березня, тож піти можуть лише вільні агенти. Взагалі, всі трансферні питання повинні були вирішитися до початку березня – для цього у команд було два з половиною місяці. До матчу «Динамо» – «Дніпро» вже точно все має стати зрозумілим. Не відкрию Америки, сказавши, що лава запасних має бути готова замінити відсутніх.

Повну версію інтерв’ю з Головком читайте у передматчевій програмі до матчу «Динамо» – «Дніпро».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер