Олександр Головко: «Оріховський - хлопець дуже цікавий та перспективний»

Олександр Головко: «Оріховський - хлопець дуже цікавий та перспективний»

Це був перший збір української «молодіжки» в новому складі. Після матчу, який «синьо-жовті» виграли 1:0, наставник команди Олександр Головко прокоментував гру та дії динамівців:

- Сьогодні гра була більшою мірою тренувальною. З нинішнього складу лише 50-60% хлопців будуть у січні з нами готуватися до відбіркових ігор. Хотіли сьогодні подивитися якомога більше хлопців, тому зробили так багато замін. Для цього й проводяться подібні товариські зустрічі. У такому складі ми зібралися вперше, тому було б дивно, якби ми, ніколи не граючи разом, показали гру, яка відразу же всім сподобалася би. За сьогоднішній матч мені не соромно. Результат 1:0 - закономірний, хоча ми могли забити й більше.

- Що можете сказати про гру динамівців, ви залишилися задоволені?

- Оріховський зіграв на рівні, Тимчик, напевно, хвилювався, тому що в другому таймі були певні проблеми в обороні, але це властиво молодим людям. Залишається проблема центрального захисника та воротаря. Голкіпери не отримують ігрової практики на високому рівні, й три центральні захисники - це все, що у нас є на даний момент. Потрібно буде ще дуже багато працювати.

- Досвід ігор за першу команду «Динамо» пішов на користь Оріховському та Тимчику?

- Для Павла видно, що так, для Олександра поки ні, принаймні, по сьогоднішній грі та по зборах, які він проводив із нами. Але хлопець дуже цікавий та перспективний. Він по праву грає в київському «Динамо», інша справа, що у клубі поруч із ним перебувають партнери трохи іншого рівня, й тоді йому легше. А у збірній йому потрібно брати ініціативу на себе, й незабаром уже бути лідером. Але час усе лікує (посміхається).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер