Олександр КАРАВАЄВ: «Могли закінчити гру ще в першому таймі»

Олександр КАРАВАЄВ: «Могли закінчити гру ще в першому таймі»

- Хоча ФК «Львів» і закрита команда, сьогодні з ними не було важко. Ми з перших хвилин почали їх пресингувати, не дозволяючи їм нічого зробити біля наших воріт. Нав'язали їм свою гру за рахунок швидких передач, високої швидкості і розкриття зон. Якби ми всі свої моменти втілили в голи, думаю, гра закінчилася б уже в першому таймі.

- Завдяки тому, що вдалося забезпечити комфортну перевагу ще до вилучення, на другий тайм можна було виходити більш спокійно?

- Так, це зіграло свою роль. Ми розуміли, що один забитий м'яч нас не влаштовує, адже ми всі пам'ятаємо гру з «Карпатами», коли за рахунку 1:0 на нашу користь залетів безглуздий м'яч у наші ворота, і ми зіграли внічию, а в кінці зустрічі і зовсім могли програти, це було дуже прикро. Тому, звісно, ми хотіли забити якомога більше, і добре, що нам це вдалося.

- Особисто у вас також було достатньо можливостей відзначитися... Що заважало в завершальній стадії?

- І реалізація, і технічне оснащення: то м'яч ковзнув, то вибрав неправильну дію чи невірне рішення, наприклад, зіграв у два дотики, а потрібно було в один. Але в другому таймі вже зробив висновки, і коли забивали третій м'яч, вийшло зробити все так, як потрібно.

- Це був п'ятий домашній матч «Динамо» поспіль. Вам раніше доводилося з подібним стикатися?

- Ні, якщо чесно, такого не пам'ятаю. Бувало два-три матчі поспіль удома, але щоб п'ять - ніколи. Це впливає дуже добре як в емоційному плані, адже приємно грати перед своїми вболівальниками, так і в фізичному, оскільки не потрібно нікуди летіти, а можна спокійно готуватися на базі до кожної наступної гри. Тож, повторюся, це плюс, що так вийшло.

- Крім Сидорчука, наступний матч чемпіонату України з «Шахтарем», ймовірно, пропустять Шепелєв і Буяльський. Багатьох хвилює ситуація в середині поля...

- Звичайно, це серйозні втрати. Сергій Сидорчук - лідер нашої команди, капітан, який веде за собою, цементує центр поля і багато в чому впливає на нашу гру. Звичайно, його буде дуже не вистачати. Але водночас у нас великий вибір виконавців, хлопців є ким замінити. Упевнений, що ті футболісти, які будуть готуватися до гри з «Шахтарем», не підведуть, і все складеться добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер