Плідне співробітництво «Динамо» Київ з OSTCHEM

Плідне співробітництво «Динамо» Київ з OSTCHEM

Вона об’єднує групу хімічних підприємств, які виробляють мінеральні добрива, органічні кислоти, рідкий азот та інші хімічні продукти, та володіє компаніями й підприємствами в країнах Східної й Центральної Європи. Більше про OSTCHEM і про співпрацю з ФК «Динамо» (Київ), як генерального партнера, розповів керівник компанії Олександр Халін.

– Компанія OSTCHEM поділяє такі цінності клубу «Динамо» (Київ), як цілеспрямованість та відданість своїй справі. Також у нас схожа позиція з корпоративної соціальної відповідальності: ми прагнемо бути відповідальними й активними членами суспільства, робити свій внесок у підтримку здорового способу життя, фізичний та духовний розвиток молодого покоління. Співпраця з легендарним футбольним клубом України «Динамо» (Київ) сприяє досягненню цієї мети.

– Компанії співпрацюють більше року. Висновки та перші підсумки можете зробити?

– Наше партнерство плідне, і обидві сторони тільки виграють від взаємного співробітництва. Як і футбольний клуб «Динамо» (Київ), OSTCHEM динамічно розвивається. Так само, як і він, ми ставимо перед собою амбітні цілі й успішно їх досягаємо. Наприклад, з упевненістю можу заявити, що на сьогодні компанія OSTCHEM – один із найбільших виробників мінеральних добрив найвищого європейського рівня.

– За якими критеріями оцінюється успішність взаємної роботи?
    
– Основою співпраці з футбольним клубом «Динамо» (Київ) стала наша професійна діяльність – на ринку мінеральних добрив OSTCHEM є провідним гравцем. Наша продукція представлена не тільки в Україні, але й на міжнародних ринках Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки. Тому, співпрацюючи з «Динамо», OSTCHEM розраховує на появу нових потенційних клієнтів, які люблять спорт і взаємодіють із нами в суміжних галузях. У результаті партнерства ми отримуємо синергію для обох брендів: тішимо і наших уболівальників, і наших клієнтів.

– Підписання контракту з «Динамо» дозволить OSTCHEM поліпшити позиції на ринку?

– Звичайно. Адже ФК «Динамо» – це легенда світового футболу. А наша компанія – молода й тільки заробляє собі «очки» на світових ринках. Тому ми дуже сподіваємося, виступаючи генеральним партнером клубу, що наш бренд OSTCHEM із часом буде таким же впізнаваним за кордоном, як і «Динамо».

– Перед «Динамо» завжди стоять найвищі завдання в усіх турнірах. Які позиції посідає OSTCHEM у своїй галузі?

– OSTCHEM консолідує активи азотної хімії Group DF Дмитра Васильовича Фірташа. Стратегічна мета – бути надійним партнером, лідером у виробництві та постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям. Тому наша заява про те, що ми серйозні гравці – дуже вагома та ґрунтовна.

– Простежується залежність між успіхами або невдачами «Динамо» й показниками діяльності OSTCHEM?

– Свого часу Вінстон Черчилль сказав: «Успіх – це вміння рухатися від невдачі до невдачі, не втрачаючи ентузіазму». Тому ми завжди в «тонусі» й досягаємо своїх цілей незалежно від тимчасових невдач або успіхів.

– Партнерство з ФК «Динамо» – перший досвід співпраці OSTCHEM зі спортивними організаціями?

– Так, це перший, але дуже плідний досвід співробітництва. Адже ми партнери найкращої футбольної команди.

– З огляду на тісну співпрацю двох компаній, співробітники OSTCHEM мають пільги на відвідування домашніх ігор «Динамо»?

– Так, наші співробітники мають можливість отримувати певну кількість безкоштовних квитків на домашні матчі клубу.

– Ваші враження від рівня гри й турнірних позицій «Динамо»? Бачите прогрес?

– Своїми спортивними досягненнями ФК «Динамо» зобов’язаний майстерності та професіоналізму футболістів і тренерів, злагодженій командній грі, бойовому командному духу й потужній підтримці відданих уболівальників. Вважаю, що наші футболісти одні з найсильніших, про це говорять самі прізвища Олега Блохіна, Ігоря Бєланова, Сергія Реброва, Андрія Шевченка та інших. Нам є ким пишатися. І нам є до чого прагнути – до нових перемог та звершень.

– Які ваші побажання гравцям, тренерам, керівництву та вболівальникам «Динамо»?

– Бажаю нам, усім разом, долаючи труднощі на шляху до перемоги, ніколи не зупинятися на досягнутому!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер