Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Інколи футбол несправедливий, проте результат не змінити»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Інколи футбол несправедливий, проте результат не змінити»

- Ми сьогодні повністю контролювали гру. "Зоря" майже нічого не створила. Був лише один момент, коли пробивав Громов, але Бойко врятував. Інколи футбол несправедливий, але сьогоднішній результат вже не змінити.

- Оцініть гру Русина, який з одного боку забив, a з іншого - не використав ще два класні моменти...

- Русин забив у досить важкій ситуації. Хоча там і був рикошет. Звичайно ж, я не можу бути задоволений реалізацією інших двох моментів. Щоб створювати моменти, працює уся команда, але щоб їх реалізувати...це є майстерність. Але добре, що моменти у нас є.

Русин перспективний футболіст, але ситуація з ним це ніби у кол-центрі, де кажуть - "ваш дзвінок дуже важливий для нас, але очікуйте на лінії". Так і тут, мовляв, "Миколайовичу, ви мені довіряєте? Очікуйте".

- Чому після хорошого матчу у Маріуполі не грає Денис Попов, який добре себе показав?

- Так, він там зіграв справді добре, але ті футболісти, які зараз виходять на поле, також не дають підстав сумніватися в собі. Я скажу так - Денис уже дихає в спину гравцям основи.

- Скільки часу потрібно цій команді, щоб боротися за чемпіонство?

- Ми за цей рік і так повністю оновилися. Але щоб на довгій дистанції претендувати на щось серйозне - необхідна конкуренція, потрібне підсилення.

Той же Шапаренко чому зараз грає менше? Бо він після збірної втратив тонус. Такий футболіст весь час має бути в тонусі. Спади і підйоми форми будуть завжди, тож слід бути терплячими. Щоб вигравати чемпіонат, нам необхідна конкуренція на кожній позиції.

- Нещодавно ходили чутки про призначення Олексія Михайличенка головним тренером команди. Чи мали ви з кимось розмови щодо цього?

- Михайличенко точно зі мною не говорив про це. У мене через 20 днів закінчується чинний контракт! Очікуйте інформації.

- Що з Тамашом Кадаром та Віталієм Буяльським?

- Поки немає жодної конкретики. Лише більш ретельне обстеження покаже, наскільки серйозні їхні травми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер