Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Хлопці не зламалися після непростого першого тайму»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Хлопці не зламалися після непростого першого тайму»

- Як ви оцінюєте результат гри, враховуючи кадрову ситуацію, у якій ви опинилися?

- Звичайно, такий результат важко прийняти. Зрозуміло, що в першому таймі було і хвилювання, і тиск суперника, і тиск трибун. У другому таймі вже розкріпостилися, почали грати сміливіше, високо зустрічати суперника. За рахунку 2:0 ми мали хороший момент, але не реалізували його і пропустили вже в кінцівці зустрічі. Це футбол, і зрозуміло, що рівень і клас "Челсі" вище.

- Що вашій команді не вдавалося у першу чергу?

- Завершення атак. Зрозуміло, що у нас було мало моментів. Можна згадати момент, коли Сідклей не забив після навісу. Пішли флангові передачі, ми більшими силами стали йти в атаку. Але все ж відсутність основного нападника зіграло якусь роль у сьогоднішньому матчі.

- Гол Вілліана став переломним моментом у матчі?

- Вілліан і три роки тому забивав з цієї ж точки. Майстерність нікуди не йде. На ту хвилину ми вже відсунули гру від своїх воріт, і моментів у суперника стало менше. І тут штрафний, виконавська майстерність Вілліана і другий м'яч... Але і цей гол не надломив команду, гравці намагалися йти вперед. Можливо, третій гол був уже зайвим, але змінити ми вже нічого не можемо.

- Заміни були покликані додати активності в атаці?

- Звичайно, ми хотіли забити виїзний гол, моменти у нас були. Русина ми замінили, тому що він уже набігався. У першому таймі він виконав великий обсяг бігової роботи вхолосту, тому сили його залишали. Буяльського ми замінили, тому що він уже "висів" на жовтій картці, і арбітр попередив його, що у випадку ще одного фолу він може отримати другу.

- Вам вдалося нейтралізувати диригента атак команди Саррі, Жоржиньйо... Однак з Канте було не так просто...

- Та ні, Канте практично нічого не створив, його весь час "накривали". Вважаю, що наші заміни були більш продуктивними, ніж вихід на поле Канте.

- Не дивлячись на результат, інтрига ще остаточно не померла?

- Ми будемо грати вдома і старатися для тих уболівальників, які прийдуть нас підтримати. Після перших двох турів Ліги Європи багато говорили, що Україні не бачити єврокубкової зими. Але ми дійшли навіть до весни. Як прийнято вважати в тенісі, якщо ти брав участь в турнірі, у наступному році в цьому ж турнірі ти повинен дійти до тієї ж стадії. Ми це зробили. Так, ми потрапили на дуже сильного суперника, але все одно я радий за хлопців, що вони не зламалися після непростого першого тайму і продовжували грати у футбол і шукати щастя біля чужих воріт.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер