Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Маємо активніше зіграти в атаці»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Маємо активніше зіграти в атаці»

- Перед першою грою було багато порівнянь із минулим роком та протистоянням із АЕКом. З огляду на результативну нічию, чи буде Динамо діяти обережно?

- Якщо порівнювати з минулим роком, то в нас інша команда, є більш атакуючі футболісти. Тому завтра ми маємо агресивніше зіграти попереду та прагнути грати в більш атакуючий футбол.

- Чи встигнув відновитися Кадар?

- Тамаш не готується до завтрашнього матчу.

- Чи залишилися ви задоволені грою Шепелєва в першому матчі, протягом якого він припускався багатьох втрат?

- Помилявся Шепелєв у тих моментах, коли віддавав загострюючі паси. Ми це вітаємо – сьогодні передача не пройшла, але завтра пройде. Ми розібрали перший матч, вказали хлопцям на помилки та моменти, де вони мали зіграти надійніше, а де, навпаки, потрібно було більше ризикувати. Сподіваюся, завтра все буде виправлено. Повторюся, завтра ми маємо активніше зіграти в атаці.

- Наскільки вам заважає або, навпаки, допомагає той факт, що до протистояння з «Олімпіакосом» у «Динамо» не було офіційних матчів?

- «Олімпіакосу» простіше, оскільки вони в ігровому тонусі. З іншого боку, ми сильні командою, у нас є індивідуально сильні футболісти, які здатні вирішити конкретний епізод. Причому маємо пам’ятати, що такі гравці є й у складі «Олімпіакоса».

- Як ви оцінюєте гру Дениса Бойка в першому матчі, якому іноземні журналісти виставили найнижчу оцінку в нашій команді?

- Це право журналістів давати оцінки. Ми же оцінюємо гру Дениса як достатньо надійну. Були як помилки, так і позитивні моменти. Він надійно діяв ногами, починав наші атаки, допомагав виходити з оборони. Можу сказати, що у Бойку я впевнений.

- Що б ви хотіли сказати динамівському 12-му гравцю?

- Ми запрошуємо всіх, хто може, прийти завтра на стадіон та підтримувати нас із першої до останньої хвилини.

- Сьогодні команда U-19 розгромила в Юнацькій Лізі УЄФА туринський «Ювентус» – 3:0. Хто з футболістів, які грали сьогодні, здатен посилити першу команду?

- Ми всіх цих хлопців знаємо. Хочу привітати їх із проходом до наступного етапу. Також мені сподобалася гра в їхньому виконанні – вона заслуговує на повагу. Тепер потрібно не зупинятися й продовжувати йти цим шляхом. Хлопці показали, що можуть грати у футбол, це робота нашої Академії. Вони молодці, що влаштували свято для вболівальників, які прийшли на стадіон «Динамо».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер