Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Маємо іти в атаку великими силами та ризикувати»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Маємо іти в атаку великими силами та ризикувати»

- Що можете сказати про моральний стан і дух ваших гравців? І чи маєте вже план на завтрашню гру?

- Так, план вже є. Ми маємо іти в атаку великими силами, ризикувати. Звісно, три м’ячі – це хороша перевага суперника. Але у житті і у футболі бувають чудеса. Ми сподіваємося не лише на диво, а й на те, що вдастся забити швидкий м’яч, а далі гра сама підкаже, як потрібно діяти.

- Хто завтра буде грати на лівому фланзі і у центрі нападу?

- У нас ситуація не змінилася після матчу з «Арсеналом-Київ». Зліва гратиме Сідклей,  чого усі чекають, йому потрібно себе показувати не з такими суперниками, як минулої неділі, а з такими, як «Челсі». А попереду у нас є джокер Гармаш.

- Завтра будете більше атакувати, щоб забити якомога більше, чи грати від оборони?

- Як я вже сказав, сам рахунок підказує нам, що потрібно атакувати, причому великими силами, але не забувати і про оброну. Ігрова дисципліна має бути присутня на полі і при атаці, і при захисті.

- Як почуваються Кендзьора, Русин та Кадар?

- Томаш вже працює з нами протягом двох днів після гри з «Арсеналом-Київ», а Русин ще з нами не тренувався. Кадар провів гру, але завтра подивимося на його стан. Шабанов дуже добре його замінив. Хто саме вийде завтра – вирішимо, але великих змін, порівняно із минулою грою чемпіонату у нас не буде.

- Яка ваша думка про минулий матч «Челсі» з «Вулверхемптоном» в англійській Премєр-лізі?

- Я дивися перший тайм під час розминки «Динамо» перед матчем з «Арсеналом-Київ». «Вулверхемптон» дуже добре оборонявся, і у першому таймі вони майже не переходили на чужу половину поля. Другий тайм вже дивився наступного дня. «Челсі» мав помітну перевагу. Те, що вонии забили на останніх хвилинах, безумовно, заслуга суперника «Челсі». Команда теж знаходиться досить високо у чемпіонаті Англії. У них був свій план, вони діяли компактно, ми теж намагаємося так робити. Інтенсивність гри в Англії та в Україні різна. Висока швидкість не лише пересування, а й у прийнятті рішень, у тому, хто кого має страхувати, тощо. До цього нам потрібно бути готовими.

- Як вважаєте, хто завтра має стати моральним лідером команди?

- Ним має бути уся команда, а не один футболіст. У нас є як молоді, так і досвідчені гравці, і кожен з них на полі – лідер.

Copyright © FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер