Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Майже нічого не вдавалося в першому таймі»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Майже нічого не вдавалося в першому таймі»

- Розумію, що всім важко зараз... Якщо по гарячих слідах, то нам практично нічого не вдавалося в першому таймі, не було ніякої агресії в атаці, хоча й казали хлопцям, що потрібно йти вперед, шукати щастя біля чужих воріт. У другому таймі щось почало вдаватися, але все одно не тим був вихід із оборони в атаку, дуже багато браку при перших передачах, програвали єдиноборства як внизу, так і вгорі. Ми повністю програли цей матч у плані бажання.

- Чому в заявці не опинилося Гусєва? Можливо, його досвід та авторитет могли струснути команду?

- Ми все одно планували грати на атаку. На флангах у нас є більш швидкісні футболісти - Гонсалес, Ярмоленко, Циганков. А Гусєв і так був у роздягальні команди й до гри, й у перерві, й зараз Олег підтримує хлопців. Прийняли рішення залишити Гусєва поза заявкою на сьогоднішній матч

- У першому таймі «Динамо» завдало один удар у площину воріт. Можна казати про провал гри в атаці. Чия це помилка? Тренерського штабу чи конкретних футболістів?

- І до цього казав, повторюся знову: як в атаці, так і в обороні грає вся команда. Тут претензії до себе ми маємо пред'явити у плані спраги боротьби, настрою. А так, усі мають атакувати й усі мають оборонятися.

- Складалося враження, що з першої хвилини ваша команда тягнула час. Що це було? Установка на матч? Невже не можна було пограти у футбол? Що сталося з командою?

- Напевно, я неправильно пояснив хлопцям, не доніс до них те, як потрібно грати матч-відповідь, маючи перевагу після першого поєдинку. Це, швидше за все, була моя помилка.

- Куди поділося бажання, якого сьогодні не вистачило вашій команді? І що треба зробити, щоб воно не зникало?

- Які б слова ми не казали хлопцям, усе одно на поле виходять футболісти, й вони мають грати з бажанням. Не було установки утримувати рахунок. Хлопці вам це підтвердять. Жага боротьби у суперника сьогодні була більшою, й вони заслужено перемогли.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер