Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Міжсезоння – завжди хвилююча пора для тренера»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Міжсезоння – завжди хвилююча пора для тренера»

- Маршрут нами вже прокладений, адже минулого року одразу після зимових зборів ми також летіли до Греції, на матч із АЕКом. Тож уже знаємо, куди летимо, де житимемо, на якому стадіоні гратимемо тощо. Зараз найголовніше – добре відпочити, підготуватися та зібрати інформацію про суперника. Наскільки я знаю, «Олімпіакос» перебуває не в найкращому своєму стані, хоча команда зіграна, із хорошою історією, і легко нам точно не буде, особливо у Греції.

- Які особливості підготовки будуть у «Динамо», враховуючи, що доведеться грати із суперником, у якого триватиме чемпіонат, і який буде в ігровому тонусі?

- Ви ж пам’ятаєте, як ми минулого року грали з АЕКом. Ситуація для нас знайома. І ми вже знаємо, як готуватися.

- Матчі відбудуться за два місяці. Чи зміниться за цей час кадровий потенціал «Динамо»?

- Міжсезоння – завжди хвилююча пора для тренера, адже відкривається трансферне вікно. І на наших футболістів є попит. Ми хочемо підсилити певні позиції, і селекційна служба працює в цьому напрямку. Насамперед це позиція нападника. Повторюся, є інтерес і до наших гравців. Тож поки що важко сказати, як ми перезимуємо. У нас і так достатньо молода команда, не хотілося би втратити когось із футболістів, які грали цього року, але подивимося, як складеться ситуація.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер