Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Обидві команди не хотіли програвати й билися до кінця»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Обидві команди не хотіли програвати й билися до кінця»

- Хороша кубкова гра. Дві команди не хотіли програвати, билися до кінця. Підсумковий результат нас задовольняє, найголовніше, що ми проходимо далі, вигравши у непростого суперника.

- Ротація складу відбулася через те, що попереду у команди матчі Ліги Європи та чемпіонату України?

- Сьогодні в нас вийшли лише чотири футболісти, які грали з «Шахтарем». Старші хлопці повели за собою партнерів – Кравець зіграв дуже сильно, те ж саме можу сказати про Гармаша та Хачеріді. Можливо, не у всіх у них є достатньо ігрової практики, але вони продемонстрували, що в будь-який момент готові вийти в основному складі, відіграти 120 хвилин та досягнути результату.

Якщо наші журналісти поводяться пасивно, я хотів би сказати ще про одне – суддівство. Нас б’ють, але ми будемо лише сильнішими. Із таким свавіллям, що коїться на футбольному полі, ми будемо боротися лише своєю грою.

- Сьогодні було три дебютанти. Чи виправданий це був ризик? І що можете сказати, зокрема, про Євгена Смирного, який вийшов у стартовому складі?

- Жені я в перерві сказав, що якщо він вийшов підігрувати, то цього робити не треба. Потрібно брати ініціативу на себе, й лише тоді може бути прогрес. Зрозуміло, що перша гра, велика відповідальність, але хочеться, щоб хлопці сміливіше грали. За помилки ми їх карати точно не будемо. Ті ж футболісти, які вийшли на заміну, гідні того, щоб у таких іграх, коли в нас такий важкий графік, виходити на поле та допомагати здобувати результат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер