Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позитивні результати додають упевненості у своїх силах»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позитивні результати додають упевненості у своїх силах»

- Олександре Миколайовичу, враховуючи, що сьогодні половина гравців, які вийшли у старті, провели повний матч, чи задоволені ви фізичною формою своїх підопічних?

- Враховуючи сьогоднішні погодні умови, а це, мабуть, був найспекотніший день за час нашого збору, то рух без м'яча і рух із м'ячем був на достатньому рівні. Варто також враховувати, що вчора у нас було два тренування і досить серйозні навантаження. Тож у плані руху команда виглядала добре.

- Прийнято вважати, що результати таких матчів неважливі, і все-таки ви задоволені перемогою над доволі-таки серйозним суперником?

- У першу чергу, ми оцінюємо свою гру. Не можна сказати, що результати на зборах не є важливими. Позитивний результат завжди додає впевненості у своїх силах. Тож перед грою я сказав хлопцям, що у нас залишилася не така вже й велика кількість ігор на зборах, тому в кожній ми граємо в тому числі на результат.

- Дмитро Хльобас почав радувати вас результативністю?

- Враховуючи, скільки у нього моментів було в попередніх іграх... Нападник повинен забивати. Але він, насамперед, сьогодні грав і на команду. А те, що він реалізував ці моменти, – похвально.

- Денис Гармаш діяв близько до нападу. Чи змінилися його функції, завдання на полі?

- Під час атаки Денис грає як другий нападник. Коли команда володіє м'ячем, він чинить тиск на центральних захисників. А під час оборони він діє ближче до опорних півзахисників.

- Як оціните форму Мбокані?

- Він провів у команді лише один повноцінний тренувальний день – вчора. Йому потрібно було дати ігровий час, подивитися у грі, в якому він стані. Зрозуміло, що зараз йому важко, але через ігри, через тренування він повинен набирати форму.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер