Олександр ХАЦКЕВИЧ про матч із «Олімпіком»

Олександр ХАЦКЕВИЧ про матч із «Олімпіком»

- Дивитися на гру команди збоку ще важче, адже видно всю картину того, що відбувається на полі. Сивого волосся додалося ще більше, адже з достатньо простих ситуацій ми робимо складні. Біля краю поля якось спокійніше, адже краще відчувається сама гра, хоча певні моменти помічаєш лише на відеоповторі. Від перегляду матчу згори враження зовсім інші.

- Здалося, що в першому таймі команда могла забити кілька м'ячів, а ось другий вийшов емоційно складнішим?

- Фізичних сил у футболістів же не додається. Ті моменти, які були, зокрема, стовідсотковий шанс Колі Морозюка, потрібно реалізовувавти. У другому таймі, звісно, відчувалася втома, ми випустили свіжіших футболістів, і можна було отримати відповідь на запитання, чому не грає той чи інший виконавець із перших хвилин. Ми бачимо їх кожного дня та краще знаємо їхній стан. Моменти, які у нас були після перерви, потрібно не лише доводити до ударів по воротах, а й до забитих м’ячів.

- Які ваші враження від гри Миколенка, який вкотре вийшов на поле у стартовому складі?

- Це той футболіст, у якому помітний потенціал, який і біжить в атаку і досить надійно обороняється. Йому лише потрібно набратися досвіду, а перспектива у нього хороша. Утім, давайте не будемо роздавати аванси. Минулого сезону їх отримали багато футболістів, ці аванси потрібно підтверджувати в кожному матчі. Помилки будуть, але певний рівень має триматися, а також має спостерігатися поступовий ріст.

- Чи піде на користь пауза, повязана з матчами збірних?

- Вона більше для нас, тренерів, адже 17 наших гравців роз’їжджаються в різні команди, залишається всього 4 чи 5 футболістів. Також багато виконавців вирушило до збірних із «Динамо» U-21. У суботу ми плануємо зіграти товариський поєдинок з «Арсеналом» у себе на базі, сподіваємося назбирати потрібну кількість гравців, щоб у них у цей час також була ігрова практика.

- Сьогодні не було Буяльського та Вербича...

- Також пошкодження має Русин. Беньямін вирушив до розташування своєї національної збірної, там його також оглянуть лікарі, але найімовірніше, він не готуватиметься до ігор за збірну. У Віталія мікронадрив литкового м’яза, і йому знадобиться 12-14 днів на відновлення. У Назарія ж проблеми зі спиною, тож хто був готовий, той сьогодні і вийшов на поле та був у запасі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер