Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Проти нас «Десна» зіграла зовсім по-іншому, ніж у попередньому матчі»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Проти нас «Десна» зіграла зовсім по-іншому, ніж у попередньому матчі»

- Важка гра. Тримали її під контролем, біля наших воріт виникала небезпека після стандартів. Пропустили гол, пішла навала на наші ворота, але, на щастя, упоралися з нею.

- Яка ситуація з Солем?

- Дуже важка, на жаль.

- Перед грою казали, що Вербича має замінити Сідклей. Але ви поставили Буяльського…

- А хто це казав? Є тренер та його штаб, які й визначають склад. Я відповідаю за тих хлопців, які виходять на поле.

- Наприкінці другого тайму ви випустили Кадара. З чим це було пов’язано?

- В принципі, він готувався ще за рахунку 2:0. Він багато пропустив, тому йому потрібно було відчути ритм гри. Його вихід на поле не був пов'язаний із тим, щоб утримати рахунок – ця заміна була плановою.

- В останніх іграх мало дальніх ударів…

- Напевно, ви дивилися інший футбол. Футболісти самі вирішують, коли бити. Навіть сьогодні, за тієї гри, яку сповідувала «Десна», бити з 35-40 метрів не було сенсу. Можливо, Шапаренко мав вирішувати момент, коли увійшов до штрафного майданчика, однак він вирішив зіграти ефектно – але вийшло неефективно.

- Чи вразила «Десна» сьогодні?

- Це важкий матч для нас був. «Десна» вирішує свої завдання, бореться за потрапляння до шістки. Головний тренер суперника вирішив зіграти сьогодні з трьома центральними захисниками, від оборони – це його рішення. У нас не було багато інформації про те, як грає «Десна», адже команда готувалася на зборах, після чого провела одну гру з «Арсеналом». Із нами вони грали зовсім по-іншому.

- Як ви оціните поле?

- Дуже весняне (посміхається). Звичайно, якість поля впливає на гру команд, і футболісти помилялися в обидва боки в простих ситуаціях.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер