Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Сьогодні ми намагалися більше грати через контроль м'яча»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Сьогодні ми намагалися більше грати через контроль м'яча»

- В цілому цей матч можна занести в актив?

- В актив ми могли б його занести, якби перемогли. Все-таки позитивний результат дає поштовх з більшим настроєм працювати далі. В сьогоднішньому матчі ми вирішили подивитися хлопців в інших варіаціях. Плюс Буено прихворів, Вербич відчував дискомфорт, так що в цій грі вони не змогли прийняти участь.

В принципі відпрацьовували вихід з оборони через середній і короткий пас, більше сьогодні використовували фланги, але остання передача і її якість залишає бажати кращого. По русі, по відношенню хлопці - молодці.

- Зі стандарту відкрили рахунок, зі стандарту пропустили. Можна сказати, що це втрачена перемога?

- Якщо стандарт поблизу воріт суперника ми самі заробили, то стандарт поблизу власних воріт, коли ми володіємо м’ячем на останніх секундах і йти в обіграш на трьох футболістів у своєму штрафному і порушувати правила, коли в даній ситуації потрібно зіграти більш надійно і простіше, то це вже більше індивідуальна помилка нашого гравця.

- Сьогодні ми побачили інтенсивний і компактний футбол.

- У другому таймі було легше грати, тому що грали по вітру і налаштовували хлопців на середні і дальні удари. У першому таймі було важко переходити з оборони в атаку, але все одно хлопці намагалися це робити. Сьогодні ми не намагалися відразу при відборі і перехваті шукати гостру передачу, а більше грати через контроль.

- Чи все йде по плану у тренувальному процесі?

- Все йде по плану, умови хороші. Та робота, яка у нас запланована вона виконується, ще у нас є два тренувальні дні і остання контрольна гра.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер