Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Ставлення гравців сьогодні було значно вищого рівня»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Ставлення гравців сьогодні було значно вищого рівня»

- У плані організації сьогоднішня гра була набагато кращою, ніж учорашня. Хлопці більш відповідально поставилися до гри, й що в першому, що у другому таймі на полі було видно те, про що ми домовлялися – як ми будемо будувати гру в атаці й обороні. Зрозуміло, що помилок не уникнули, притому таких невимушених помилок у центральній зоні. Але в обороні, крім двох-трьох моментів, ми нічого не дозволили створити супернику.

Якби ми забили всі свої м'ячі, то вже ні з чим було б працювати. Звичайно, такі моменти потрібно реалізовувати. Футболісти київського «Динамо» мають вичавлювати з таких моментів максимум. Реалізація сьогодні підвела, але сама гра, саме ставлення гравців сьогодні було значно вищого рівня.

- Над чим команда працюватиме в перерві між контрольними матчами?

- У першу чергу, зараз ми зробимо аналіз цих двох ігор, покажемо гравцям, у яких компонентах у нас усе добре, а де є проблеми. І далі будемо більше працювати над тактикою. Хоча, як показала ця гра, над завершенням атак нам теж потрібно попрацювати.

- Перші контрольні матчі пропустив Денис Гармаш, як скоро побачимо його у грі?

- Денис літав на планове обстеження до Барселони, вже повернувся й від завтрашнього дня працює в загальній групі без будь-яких обмежень.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер