Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Уболівальники згуртували команду. Величезна їм подяка»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Уболівальники згуртували команду. Величезна їм подяка»

- Наша п’ята гра за два тижні. Важкий графік перевіряє нас на характер. Але навіть коли у нас вісім (польових – прим.) гравців - видно, що характер є у команди.

Щодо суддівських рішень. Я можу десь із ними погодитися, але у арбітрів теж є своя зона відповідальності. За рахунку 0:0 Циганков забив чистий м’яч – ніякого положення поза грою не було. Коли Морозюк прострілював – рука не була у природному положенні. М’яч летів у штрафний. Ми звикли питати з футболістів, але судді за що відповідають? Давайте і на цей момент звернемо увагу.

До двох вилучень у нас була повна перевага, треба було реалізовувати моменти. Хочу подякувати вболівальникам, вони нам дуже допомогли, особливо коли ми грали у меншості й нам було дуже важко. Вони згуртували команду. Величезне їм дякую.

- Здавалося, що у лівого флангу Піварича були проблеми, чи це так? Наскільки ви задоволені Дуелундом сьогодні і чи готовий уже Бєсєдін? Сьогодні здалося, що він дещо сируватий.

Щодо лівого флангу не згоден, це вам так здалося, цього не було помітно. Що стосується Дуелунда – вийшов уперше в старті і забив вирішальний гол, робив, що міг. Він виконував те, що мав виконувати. Десь не було повного взаєморозуміння з партнерами, але своє завдання він виконав.

Бєсєдін пропустив місяць. Це його перша гра, при тому в такій ситуації вийшов, що начебто і в напад, але треба було підсилювати захист. Моментами чіплявся за м’ячі. Усе тільки через тренування, через матчі…

Рішення, чи буде Артем грати у четвер, ми приймемо вже напередодні гри з «Яблонцем».  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер