Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Уся боротьба в групі попереду»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Уся боротьба в групі попереду»

Після нічиєї у Чехії проти «Яблонця» (2:2) керманич біло-синіх Олександр Хацкевич дав коментар на післяматчевій прес-конференції:

- Олександре Миколайовичу, ваша команда швидко повела в рахунку, відбираючи м’яч поблизу воріт суперника. Потім ми не бачили контратак, які б ставили в глухий кут оборону господарів. Єдиний удар у площину «Яблонця» відбувся на 90-й хвилині. Що відбулося з командою?

- Після наших голів суперник почав виходи через довгі передачі. Ми десь програвали підбирання. Не було контргри. Моменти з виходами в атаку нам не надто вдавалися, але ті, які у нас були, ми мали доводити до кінця.

Але біля наших воріт теж моментів не було, за великим рахунком. Пропущені голи – індивідуальні помилки наших гравців. Під час другого пропущеного я не можу пояснити дії Піварича. Так обрізатися, коли поруч були Шепелєв, Циганков! Це індивідуальні рішення гравця…

- За рахунку 2:1 вас влаштовував малюнок гри? Що ви просили команду в перерві?

- Не лише в перерві, я і в першому таймі просив Гармаша, Сидорчука та Буяльського стримувати суперника в центрі поля. Гармаш, той же, дуже багато обрізався, а це досвідчений футболіст. Денис не грав 3 дні тому, він свіжий, але були моменти, коли він обрізав нас одним дотиком.

- Ви багато сказали про обрізки. Чи могли б ви когось виділити позитивно?

- Ні, не буду нікого хвалити по такій грі.

- Заміна Буяльського – вимушена?

- Ще в перерві у Віталія було відчуття, що передній м’яз налився. Нам треба було освіжити цю зону і Володимир Шепелєв, я вважаю, непогано увійшов у гру. Сподіваюсь, це не така травма, яка завадить йому зіграти навіть у наступному матчі.

- Чи відповідає нинішнє «Динамо», його склад, рівню Ліги Європи?

- У нашій групі все лише розпочинається. Уся боротьба попереду. Можливо, що наступні два матчі з «Ренном» будуть визначальними. Тільки через ігри в Лізі Європи ми зможемо зрозуміти, чи готові ми рухатися далі. Я особисто вважаю, що для Ліги Європи команда готова.

- Зараз усе звучить дуже сумно. Як «Динамо» може покращити свою гру, щоб боротися з «Шахтарем» у чемпіонаті України і вийти з цієї групи у Лізі Європи?

- До зими у нас не буде підсилення. Треба обходитися тими ресурсами, які є. І чекати, поки наші молоді хлопці почнуть додавати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер