Олександр ХАЦКЕВИЧ: Я дуже незадоволений реалізацією моментів і нервовим кінцем

Олександр ХАЦКЕВИЧ: Я дуже незадоволений реалізацією моментів і нервовим кінцем

- У нас уже третя гра домашня, і кожну з них ми мали б закінчувати ще в 1 таймі. По тих моментах, що у нас були, ми мали б просто забивати достатньо голів і потім уже спокійно насолоджуватися футболом у 2 таймі. Ми марнуємо моменти. Добре, що ми сьогодні кілька змарнували, але виграли, однак у минулій грі які моменти ми не реалізовували? А потім пропустили в кінці і зіграли в нічию! Є можливість зіграти вперед, а наші футболісти грають п’ятками, поперек поля. Про який рівень можна говорити?

- Звучить так, наче ви сьогодні незадоволені грою, попри перемогу?

- Ні, навпаки, я задоволений грою. Ми все робили так, як планували на тренуваннях, класно рухалися, усе було. Я дуже незадоволений реалізацією, нервовим кінцем. Той же Шепелєв двічі перебуває у воротах, і віддає назад. Ми такому не вчимо футболістів. Але це просто прийняття рішень. Гравець повинен мати сміливість узяти відповідальність за епізод на себе.  Але знову ж таки – рухом футболістів та структурою гри я задоволений.

- Бєсєдін та Дуелунд гратимуть більше в тих матчах, що залишилися?

- Вони пропустили значний проміжок часу. Навіть випускаючи їх сьогодні на поле я ризикував їхнім здоров'ям, адже вони ще не готові. Їм бракує ігрового ритму, кондицій. Просто в мене сьогодні не було іншого вибору.

- Ми чули, що у Де Пени контракт до кінця сезону. Ви б хотіли, щоб Карлос продовжив угоду?

- Це досить кваліфікований футболіст. Сьогоднішній гол додасть йому впевненості, але в нього в кожній грі є моменти, плюс він створює їх для інших атакувальних футболістів. Карлос відпрацьовує і в нападі, і в захисті. Лише згадайте, скільки він сьогодні підстрахував Сідклея. Але контакт у Де Пени не до кінця сезону, у вас невірна інформація.

- Чи була необхідність робити дві заміни за півтори хвилини до кінця матчу?

- Рахунок був 2:0, Дуелунду треба відчути гру. Але помилка наприкінці матчу створила напругу. Ми не тягнули час і не відбивалися, просто наприкінці матчу хлопці вже думали про наступну гру.

- З «Шахтарем» будете грати найсильнішими футболістами, чи молодь отримає шанс?

- Ми завжди хочемо перемогти в матчах із «Шахтарем». Результат завжди тут виходить на перший план. Молодь? Ну, так у нас півкоманди гравців, які ще повинні грати в дублі. Інша наша молодь поїхала на Чемпіонат Світу. Ми і так уже сильно оновилися…

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер