Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Наша стратегія – надійна гра в обороні та ефективні дії в атаці»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Наша стратегія – надійна гра в обороні та ефективні дії в атаці»

- Загалом, у плані підготовки нічого не змінювали – як готувалися до попередніх ігор, так і до «Янг Бойз». Мабуть, трохи більше теоретичних занять, і вже від учорашнього дня почали показувати хлопцям майбутнього суперника.

- Наскільки «Янг Бойз» відрізняється від себе минулорічного?

- Минулорічний «Янг Бойз» ми не аналізували, оскільки три-чотири футболісти залишили команду. Принципи гри залишилися ті ж самі – організована оборона, багато довгих передач, високий нападник, через якого будується вихід із оборони команди суперника. Ми дивилися три матчі – зі «Сток Сіті», «Бенфікою» та «Базелем» у чемпіонаті. Склад стабільний, заміни практично ті ж самі.

- Останнім часом ви дебютували на чолі «Динамо» в Суперкубку, чемпіонаті України, а зараз дебют у Лізі чемпіонів. Який із дебютів найбільш хвилюючий для вас?

- Дебютів, справді, багато. Якийсь склався добре для нас, якийсь – не дуже, але це вже історія. Із «Янг Бойз» у нас двохматчеве протистояння, й кожна гра буде хвилюючою. У нас є завдання, й ніхто не відміняв його. Підходимо до протистояння в хорошому настрої. Стратегія – надійна гра в обороні та ефективні дії в атаці, що має принести нам успіх.

- Дуже багато питань стосовно синтетики, на якій доведеться грати у Швейцарії…

- Давайте ми відіграємо цей матч, потім у нас зустріч із Карпатами в чемпіонаті. А як будемо готуватися до матчу-відповіді… Я спілкувався з представниками тренерського штабу «Шахтаря», і вони казали, що тренувалися в Україні на синтетиці, але в Берні зовсім інше покриття. Одне тренування нічого не дасть, а готуватися два-три дні на синтетиці немає сенсу. Ми проведемо тренування в Берні, випробуємо поле, але це буде лише за тиждень.

- Яка ситуація із Сергієм Рибалкою? Ви казали, що ми побачимо його в матчі чемпіонату, але він так і не потрапив до заявки…

- Багато хлопців не потрапляють до заявки. Щодо Рибалки, то у нього зараз травма – ушкодження переднього м’яза стегна, тому він зараз на реабілітації.

- Наскільки правдиві чутки про те, що Гонсалес переходить до «Сіетла»? І хто ще може прийти до команди?

- Ви теж Інтернет читаєте? (посміхається) Дерліс – гравець «Динамо» (Київ), у мене немає іншої інформації. Що стосується інших трансферів… У четвер наш представник буде дивитися наживо матч Ліги Європи, й у ньому переглядатиме гравця, якого ми вже місяць ведемо. На сьогоднішній момент у нашій заявці залишилося одне місце по списку «А», і я неодноразово вже казав, що в пошуку перебуваємо в пошуку лівого захисника.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер